Zin in iets lekkers, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Dan komt het recept voor deze glutenvrije chocoladekoeken als geroepen. Ze hoeven niet eens in de oven en zijn in ongeveer 10 minuten klaar! Daarnaast zijn ze ook nog vegan en gezoet met ahornsiroop.
Recept
Zin in iets lekkers, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Dan komt het recept voor deze glutenvrije chocoladekoeken als geroepen. Ze hoeven niet eens in de oven en zijn in ongeveer 10 minuten klaar!
Gang | Tussendoor |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | Voor ca. 9 koeken |
Bereidingstijd | 10 min |
---|---|
Totaal | 10 min |
Het recept voor deze koeken kwam ik eens tegen en ben ik nooit meer veregeten nadat ik ze heb geprobeerd. Weliswaar in aangepaste vorm om zo 'puur' mogelijk te houden, zonder rare toevoegingen en en geraffineerde suiker. Dit zijn perfecte koeken om in de vriezer te bewaren. Pak er ‘s ochtends eentje mee voor naar je werk of naar school en ze zijn precies op tijd ontdooid voor bij de koffie of voor in de middag. In de vriezer kun je ze gemakkelijk een aantal weken bewaren. Handig om er een paar klaar te hebben liggen, toch?