Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Glutenvrije Pappardelle met basilicumsaus

Onmomnom…. Dat is de enige passende manier waarop ik deze blogpost kan beginnen. Voor het eerst in ruim een jaar at ik namelijk zojuist glutenvrije Papperdelle met basiliumsaus van de Glutenfreewebshop.com. Al eerder probeerde ik van hen glutenvrije Granola en Lucuma poeder uit en ik kan niet anders zeggen dan dat ze met heel veel moeite en liefde een assortiment super lekkere glutenvrije producten hebben weten samen te stellen. Als je al een jaar geen pappardelle kunt eten, omdat je die glutenvrij nergens kunt kopen, weet je bijna niet meer wat je mist.

Van Glutenfreewebshop.com kreeg ik naast de glutenvrije pappardelle ook een potje basilicumsaus, met puur natuurlijke ingrediënten. Het enige wat ik deed was de pappardelle koken volgens de simpele gebruiksaanwijzing op de verpakken (4 minuten koken, 4 minuten in heet water laten rusten), de groenten aanbakken en hier de saus  bij gieten. Klaar! In minder dan 10 minuten op tafel, dat is toch wel heel erg snel en gemakkelijk en bovenal lekker.

Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Het is bijna genant om hier te vertellen, maar ik heb alles op m’n bord echt naar binnen geschrokt. Het was gewoon te lekker! Er zat pasta in m’n haar, op m’n trui, maar dat was het zo waard. De pappardelle is lekker zacht en smaakt zover ik dat kan beoordelen echt naar ‘gewone’ pasta; verukkelijk! Het is ook makkelijk te koken, wat per glutenvrije pasta ook nog weleens kan verschillen.

Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Wil je ook wel eens glutenvrije Pappardelle proberen met de heerlijke basilicumsaus zonder toevoegingen? Je kunt deze producten, en heel veel ander glutenvrij lekkers zoals koekjes, bakmixen en muesli, online bestellen bij Glutenfreewebshop.com. Deze pappardelle kost € 4,47 per pak van 250 gram en daar kun je gemakkelijk met zijn tweetjes van eten.

Hoe maak je deze pasta?
* 250 gram Glutenvrije pappardelle van Glutenfreewebshop.com
* 1 potje Basilicumsaus van Glutenfreewebshop.com
* 1 zak met voorgesneden groenten of natuurlijk lekker veel verse groenten

Kook de pappardelle volgens aanwijzing. Bak de groenten in 5 minuten gaar en giet de saus erbij. Schep de pasta op een bord, hierover de groenten en saus en wat gedroogde basilicum en oregano. Geniet!

Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Glutenvrije pappardelle met basilicumsaus

Dit is een gesponsord artikel.

Er zijn 5 reacties op Glutenvrije Pappardelle met basilicumsaus

  1. Nanda
    8 maart 2014 at 10:11 (3 jaar ago)

    Dat ziet er heerlijk uit. Jammer genoeg weer een pasta soort waar mais in verwerkt is :-( Op zoek naar pasta zonder mais.

    Beantwoorden
  2. Renate
    8 maart 2014 at 22:28 (3 jaar ago)

    Het water loopt me in de mond…..!!!

    Beantwoorden
    • Focus On Foodies
      10 maart 2014 at 18:54 (3 jaar ago)

      Haha kijk, dat is de bedoeling Renate ;-)! Leuk om te horen.

      Groetjes,
      Lianne

      Beantwoorden
  3. Grittel
    9 maart 2014 at 23:07 (3 jaar ago)

    Ziet er heel erg lekker uit! Gekke vraag misschien maar waarmee maak en bewerk jij die prachtige foto’s? Al mijn foodie-pictures (iphone 5) zien er zo sjaakie uit! Ik heb laatst een uber lekkere (gezonde) pizza van kikkererwtenmeel gemaakt! Tip misschien? http://grittel.nl/2014/03/01/eten/

    PS: ik ben groot fan van je blog, het inspireert me enorm!

    Gr.

    Grittel

    Beantwoorden
    • Focus On Foodies
      10 maart 2014 at 18:54 (3 jaar ago)

      Hi Grittel,

      Dankjewel, leuk om te horen.
      Mijn foto’s schiet ik met een Nikon D3200 spiegelreflexcamera.. met mijn iphone zou de kwaliteit op het scherm ook niet hoog genoeg zijn ben ik bang.
      Je pizza ziet er heerlijk uit. Ik maakte ook al eens een pizza met kikkererwtenmeel (http://www.focusonfoodies.nl/paleo-pizza/), maar miste toen wel een beetje de knapperige bodem. Qua smaak is het wel super!

      Ik hoop dat mijn blog je nog lang kan blijven inspireren :-)!
      Groetjes,
      Lianne

      Beantwoorden

Geef een reactie