Creatief zijn in de keuken en lekker experimenteren. Ik houd ervan, jij ook? Maar wel zo fijn als het uiteindelijke gerecht dan niet ál te veel werk is. Niet te ingewikkelde ingredienten en niet een al te moeilijke bereidingswijze. Want zeg eerlijk: als je niet zeker bent of een gerecht wel lukt, sta je niet altijd met een gerust hart in de keuken. Met deze oosterse tongrolletjes hoef je je daar geen zorgen om te maken. Het is een heel smaakvol voorgerecht, weer eens wat anders en het zal zeker niet mislukken!
Recept
Een heerlijk stukje vis uit de oven als voorgerecht. Makkelijk te bereiden!
Gang | Voorgerecht |
---|---|
Keuken | Japans |
Porties | 2 personen |
Bereidingstijd | 10 min |
---|---|
Oventijd | 20 min |
Totaal | 30 min |
Deze oosterse tongrolletjes zijn een heerlijk voorgerecht, boordevol smaak en ook nog eens gemakkelijk te maken. Krijg je gasten te eten? Dan kun je alles ‘s middags al voorbereiden. Als je gasten er dan ‘s avonds zijn, hoef je alleen nog de laatste puntjes op de i te zetten. Dat betekent dat je extra veel tijd hebt om lekker met je visite te kletsen. Want dat is naast lekker eten óók belangrijk, toch?
Wil je ‘s middags al aan de gang? Doorloop dan stap 1 t/m 3 van de bereidingswijze zoals in het recept aangegeven. ‘s Avonds verwarm je dan opnieuw de ‘saus’ en verdeel je dit over de tongrolletjes. Daarna hoeft de vis alleen nog even in de oven. Kind kan de was doen!