Deze supersnelle pasta met avocadosaus en spinazie staat binnen 15 minuten op tafel. Het is daarom ook één van mijn favoriete gerechten om doordeweeks op tafel te zetten. Ik zorg dat de ingredienten in huis zijn en dan staat het eten na mijn werk zo klaar. Je kunt natuurlijk glutenvrije pasta of noodles gebruiken en het gerecht is vegetarisch.
Recept
Een vegetarisch gerecht dat binnen een handomdraai op tafel staat. Ideaal voor na het werk!
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Italiaans |
Porties | Voor 2 personen |
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Totaal | 15 min |
Als ik zo’n nieuw, makkelijk gerecht heb, dan kook ik het meestal een tijdje achter elkaar. Soms wel iedere week! Want ja, ik werk ook gewoon fulltime en ook ik heb ‘s avonds niet zoveel zin meer om te koken.Toch wil ik graag gezond eten, met zoveel mogelijk groenten. Dit gerecht is dan echt een uitkomst!
Tip: Wil je graag een vegan avocadosaus maken? Laat dan de crème fraîche en geraspte kaas weg. Je kunt eventueel een beetje extra olijfolie of plantaardige melk toevoegen om de saus wat smeuïger te maken.