Review noten van Notenstore.nl

Review en Winactie: Noten van Notenstore.nl

Noten zijn een echte nood(t)zaak, voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven. Waarom? Noten zijn een goede bron van eiwitten, gezonde vetten, mineralen, anti-oxidanten en vitamines. Gek genoeg zijn veel mensen die op dieet zijn of op de lijn letten in de veronderstelling dat noten slecht zijn en dat ze er van aankomen. Want, noten zijn toch vet?! Jazeker, hartstikke bomvol goede vetten. Ik eet iedere dag zeker 1 á 2 handjes noten, meestal een mix van amandelen, pecannoten, cashewnoten, walnoten en paranoten. Je krijgt er een energie boost van en daarom eet ik ze het liefst om een uur of 3, als ik een honger dipje krijg. Toen ik gevraagd werd om een review te schrijven over de heerlijk verse noten van Notenstore.nl hoefde ik dan ook niet lang na te denken.

Notenstore.nl heeft niet alleen noten in het assortiment, ook een groot aantal pitten en zaden, chocolade en gedroogd fruit (zonder toegevoegde suikers!). Aangezien ik al een tijdje op zoek was naar bananenchips zonder toegevoegde suiker was ik blij ze te zien bij Notenstore. Daarnaast mocht ik een aantal heerlijke andere noten en zaden proberen. Het pakketje bestond uit 3 soorten noten; paranoten, amandelen en walnoten. En daarnaast zat er een bakje gojibessen, een bakje gebroken lijnzaadjes en een bakje gepelde zonnebloempitten in het pakket. Alle noten die verkocht worden door Notenstore zijn ongebrand en dat maakt ze extra lekker én gezond.

Review noten van Notenstore.nl

Review noten van Notenstore.nl

Review noten van Notenstore.nl

Review noten van Notenstore.nl

Review noten van Notenstore.nl

Review noten van Notenstore.nl

Wat mij direct opviel bij het openen van de bakjes, was dat alles er zo verschrikkelijk perfect uitzag. Ik heb behoorlijke ervaring in het kopen van noten, maar zelden zien noten er zo mooi uit. Je kunt op de foto’s zien hoe prachtig de walnoten zijn! Je kunt ze helaas niet proeven, want ze zijn nog lekkerder dan ze eruit zien. Ook de paranoten en amandelen zijn erg smaakvol; je proeft dat Notenstore kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze weten er trouwens ook waar ze over praten, want op Notenstore.nl wordt ook een blog bijgehouden met daarop niet alleen weetjes & feiten over noten, maar ook gezonde recepten.

Ook de lijnzaadjes, gepelde zonnebloempitten en gojibessen zijn van uitstekende kwaliteit, dat proef je. Rauwe zaden en pitten zijn echt een toevoeging aan mijn dagelijkse eetpatroon. Omdat ik op werkdagen al om 7.30u de deur uit ga, zorg ik dat er altijd Overnight Oats in de koelkast klaar staat. Hierin gaat standaard een heel arsenaal aan zaden en pitten: lijnzaad, zonnebloempitjes, gojibessen en ‘s ochtends doe ik er dan het liefst nog verse noten overheen. Het is zo echt een power ontbijt!

De noten, pitten en zaden van Notenstore.nl zijn écht lekker. Heerlijk vers, van goede kwaliteit en daarnaast heb je je bestelling snel in huis. En gratis, als je voor meer dan € 25,- bestelt, dus dat is best een goede deal. Noten zijn, mits luchtdicht bewaard, best lang houdbaar! Houd je ook zo van noten? Neem dan vooral eens een kijkje in de store.

Het allerleukste van deze review is nog wel dat ik van Notenstore.nl twee pakketjes mag weggeven! Wil je dus graag zelf eens de kwaliteit proeven? Doe dan snel mee met de like en winactie!
Hoe?

1) Like Focus on Foodies op Facebook en like de foto bij deze blogpost

en

2) Laat daarna hieronder in een reactie weten waarom je deze noten & zaden graag wilt proeven (met vermelding van je e-mailadres)

Uit alle reacties worden uiteindelijk 2 winnaars gekozen (random). De winnaars worden op maandag 14 oktober bekend gemaakt via de Facebook pagina.

Veel succes!

Update! De winactie is gesloten (18.11u op 14-10-2013).
De twee gelukkige winnaars zijn:
1) Linda Peek
2) Tessa v/d Dolder

Van harte gefeliciteerd! Ik ga jullie gegevens doorgeven aan de Notenstore en jullie ontvangen zo snel mogelijk een fantastisch uitgebreid pakket met noten&zaden. Geniet ervan :-)!

Er zijn 83 reacties op Review en Winactie: Noten van Notenstore.nl

  1. Mascha
    7 oktober 2013 at 20:03 (4 jaar ago)

    O die nootjes zijn een uitkomst voor mij en mijn darmen, veel minder prikkels…

    Beantwoorden
  2. Jolanda
    7 oktober 2013 at 20:05 (4 jaar ago)

    Ik gebruik zelf steeds vaker noten en zaden en ontdek idd steeds vaker een kwaliteitsverschil! Ik ben dus heel benieuwd naar deze!
    Gr. Jolanda

    Beantwoorden
  3. Ilse de BruinIlse
    7 oktober 2013 at 20:10 (4 jaar ago)

    Wauw, klinkt goed!
    Hier nog op redelijke noten-zoektocht 😉 hier zijn de vaak gebrand én ook nog eens belachelijk duur. En sommigen vond ik echy blegh 😉 dus zo’n proefpakket zou zeer welkom zijn!

    Beantwoorden
  4. Bianca
    7 oktober 2013 at 20:14 (4 jaar ago)

    Ik ben sindskort helemaal 180 graden gedraaid met mijn voeding. Ik heb al een klein fortuin aan nieuwe producten uitgegeven en dit zou zeer welkom zijn :-) groetjes Bianca

    Beantwoorden
  5. Sandra Koolbergen
    7 oktober 2013 at 20:17 (4 jaar ago)

    Ik eet net als jij iedere dag een handje noten en de noten van notenstore.nl ken ik nog niet. Ze zien er zoooo lekker uit, zou die goede kwaliteit graag proeven. Echt een leuke winactie!!

    Beantwoorden
  6. Liesbet Verschoor
    7 oktober 2013 at 20:25 (4 jaar ago)

    Ik ben dol op rauwe noten en zaden en gebruik ze dagelijks. Ze passen bij en/of door élke maaltijd :) Heerlijk en supergezond!

    Beantwoorden
  7. Betty
    7 oktober 2013 at 20:25 (4 jaar ago)

    Noten zijn echt een nootzaak bij goede voeding ;-)!

    Beantwoorden
  8. Marina
    7 oktober 2013 at 20:27 (4 jaar ago)

    Heerlijke winactie zeg! Ik maak mijn eigen muesli en gebruik hiervoor onder andere noten en zaden, maar rauwe noten zijn helaas vrij duur dus meestal hou ik het bij 1 soort, ik zou dus dolgraag eens mijn muesli aanvullen met meerdere soorten!

    Beantwoorden
  9. Clarissa
    7 oktober 2013 at 20:28 (4 jaar ago)

    Leuk!! Ben gek op noten. Voorraad is bijna op, en ben benieuwd naar de paranoten en goji bessen, nog nooit gegeten. Perfect voor de muesli om gewoon lekker van te snoepen! :)

    Beantwoorden
  10. Anouk
    7 oktober 2013 at 20:29 (4 jaar ago)

    Haha, wat is deze post een grote toevalligheid!
    Vanwege ziekte is het nu noodzakelijk voor mij om aan te komen in mijn gewicht.
    Afgelopen middag heb ik een gesprek gehad met mijn behandelend arts over hoe ik dit op een manier ga aanpakken die aansluit op mijn ‘eetstijl’, en toen kwamen we tot de afspraak om NOG meer noten te eten. Ik kijk op Instagram, en zie een heuse noten winactie. Zo’n notenpakketje winnen zou dus echt bijzonder goed uitkomen, vooral omdat de enige noten die ik wil eten (ongebrand) best prijzig zijn voor een studente!

    Ik doe dus graag mee!

    Liefs, Anouk

    Beantwoorden
  11. Miriam
    7 oktober 2013 at 20:36 (4 jaar ago)

    Hmm, deze noten zouden heel goed passen in mijn overnight oats morgenochtend 😀
    Ik wil dus wel eens proberen!

    Beantwoorden
  12. Marijke
    7 oktober 2013 at 20:38 (4 jaar ago)

    Mmmmmm het water loopt mij in de mond bij het zien van al die heerlijke noten!! Omdat ik coeliakie heb mag ik veel dingen niet meer eten. Gelukkig mag ik nog wel noten eten en dat doe ik ook graag! Ik zou dan ook graag een pakketje willen winnen!

    Beantwoorden
  13. Peyta Fang
    7 oktober 2013 at 20:40 (4 jaar ago)

    Ik doe mee met de actie! Heb de website geliked en de foto. Ik zou graag willen proeven van al deze lekkere noten. Best duur normaal gesproken, en zeker die ‘nieuwe’producten. aangezien mijn budget niet al te groot is, en ik juist wel wat gezonds kan gebruiken, zou dit pakket winnen erg welkom zijn!

    Beantwoorden
  14. Caroline Bernard
    7 oktober 2013 at 20:42 (4 jaar ago)

    Ik zat al te watertanden bij het lezen van dit blog.Schrijven over eten doet honger naar eten misschien verstillen. Eten is proeven en weet wat je eet!! Ik heb meteen ook de Notenstore geliked

    Beantwoorden
  15. Sanne Liefrink (VegaMetFlair)
    7 oktober 2013 at 20:42 (4 jaar ago)

    Focus on Foodies, dat ziet er geweldig uit, de verpakking, je hebt prachtige foto’s gemaakt. Aangezien mijn man (Barefood) heerlijke notenpasta’s maakt, en mij steeds weer ‘doceert’ waarom noten zo goed zijn, ben ik mij er erg van bewust… en is een fantastisch tussendoortje voor de kinderen. Groet, Sanne (VegaMetFLair)

    Beantwoorden
  16. Marieke
    7 oktober 2013 at 20:49 (4 jaar ago)

    Hier nog iemand die veel noten eet! Heerlijk als tussendoortje of om bijvoorbeeld de rauwe ‘cheesecake’ van deze leuke blog te maken :) Ik zou deze graag willen proberen!

    Beantwoorden
  17. Renee
    7 oktober 2013 at 20:52 (4 jaar ago)

    Mijn vriend en ik zijn helemaal into het maken van gezonde energie repen maken voor onszelf: daar gebruik ik vaak noten voor

    Beantwoorden
  18. Xandra
    7 oktober 2013 at 20:53 (4 jaar ago)

    Ik heb een tekort aan goede vetten. Mij is geadviseerd meer vis en ongebrande noten te eten. Nu ben ik al een tijdje op zoek naar een goede notenboer waar de noten écht vers zijn. Ik ben na dit review erg nieuwsgierig naar de noten geworden. Dus ik zou blij zijn met een gezond proefpakket!

    Beantwoorden
  19. Tineke Klok
    7 oktober 2013 at 20:53 (4 jaar ago)

    Elke ochtend eet ik heerlijke overnight oats, ’s ochtends aangevuld met noten. ’s Middags nog een handje noten (en soms ’s avonds ook nog

    Beantwoorden
  20. Tineke Klok
    7 oktober 2013 at 20:59 (4 jaar ago)

    Vreemd, mijn reactie staat er maar voor de helft op. Ik had nog als toevoeging dat er op de website van notenstore.nl nog heel veel andere lekkere en gezonde dingen op staan, zoals chiazaad. Leuke actie, groeten van Tineke

    Beantwoorden
  21. Mirjam
    7 oktober 2013 at 21:07 (4 jaar ago)

    Ik ben gek op noten maar sinds ik weet dat er een conserveermiddel tegen schimmels op gespoten wordt om ze zo lang mogelijk goed te houden ben ik met noten eten gestopt alleen nog walnoten uit mijn ooms tuin en de hazelnoten uit onze eigen tuin maar die zijn ondertussen op. Hoe zit dit met de noten van de notenstore.nl? Als dit er niet op zit zou ik ze ook graag ontvangen.

    Beantwoorden
  22. Jessica Klop
    7 oktober 2013 at 21:08 (4 jaar ago)

    Elke dag eet ik een handje noten. Heerlijk! Vaak gemixt met gedroogde cranberries en mulberries. Kwaliteitsverschil is er zeker! Daarom ben ik onwijs benieuwd naar dit pakket van Notenstore.nl! :-)

    Beantwoorden
  23. mirjam
    7 oktober 2013 at 21:18 (4 jaar ago)

    Waarom ik deze nootjes zou willen winnen? Omdat ik gek ben op nootjes! Ook in mijn ontbijt zitten bijna elke dag noten en zaden. Ik gebruik ze in mijn snacks of gewoon een handje tussendoor. Of door het avondeten: heerlijk door de currie of een salade.
    Ik zou graag proberen of deze noten en zaden inderdaad veel lekkerder zijn dan uit de supermarkt. Want in de notenzaak of op de markt koop ik ze niet meer ivm kruisbesmetting…

    Beantwoorden
  24. Karin
    7 oktober 2013 at 21:19 (4 jaar ago)

    Wat een leuke review! Ga gelijk op de site kijken. Ik kan wel een pakketje gebruiken, ben net begonnen met zo gezond mogelijk eten en leven dus dit is een welkome aanvulling in mijn zoektocht!

    Beantwoorden
  25. Tineke Middag
    7 oktober 2013 at 21:22 (4 jaar ago)

    Al een aantal jaren vermeden, maar sinds een half jaar helemaal om. Kom maar op met die gezonde & lekkere nootjes. Vroeger at ik naar mijn idee gezond, al weet ik nu dat dit ook weer niet zo gezond was. Gelukkig door veel lezen ben ik er nu achter wat gezond eten is en wat dit ook met mij en mijn lichaam doet. Een gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijd – dat is elke keer weer een geluksmomentje. Wat kan ik daar van genieten. I’m happy!

    Beantwoorden
  26. Ellen
    7 oktober 2013 at 21:40 (4 jaar ago)

    Super om te horen zeg!!!
    Ongebrande noten bestellen, zelf rijd mijn man voor mij iedere week 30 om voor mij ongebrande noten te halen
    Doordat ik nu bijna 4 maanden bezig ben met nog beter te eten, waaronder ook noten natuurlijk, voel ik me echt een stuk beter, meer energie, heb nl MS, dus vrij weinig energie, vind noten natuurlijk beter dan medicijnen!!
    Ik ga gauw naar de site 😉
    Groetjes Ellen

    Beantwoorden
  27. Anna
    7 oktober 2013 at 22:05 (4 jaar ago)

    Oh wat zou ik toch graag de noten van de notenstore proeven!
    Ik gebruik dagelijks rauwe noten en zaden maar merk wel dat het moeilijk is om aan echte goede producten te komen, vaak smaken ze ranzig(oud)
    Maar, wat jij beschrijfd is wat ik zoek!

    Beantwoorden
  28. Jytte
    7 oktober 2013 at 22:14 (4 jaar ago)

    Jammie! Noten zijn mijn favo snack en overnight oats mijn nieuwe verslaving, dus dat pakketje is meer dan welkom :)

    Beantwoorden
  29. marijke
    7 oktober 2013 at 23:23 (4 jaar ago)

    Wauw heerlijk! Ben gek op noten, zaden en gedroogde vruchten! Ze zijn alleen zo vaak alleen gebrand of gezwaveld verkrijgbaar :( Dus ik ben erg benieuwd, helemaal na jouw review 😉 Ik doe mee!

    Beantwoorden
  30. thamar
    8 oktober 2013 at 00:06 (4 jaar ago)

    Hoi lianne,

    Ook ik en mijn 2 kinderen eten iedere dag noten, zaden, pitten en bessen, heerlijk.
    Zeker als topping op onze overnight:)
    Zeer gewenst dus.
    Echt ons snoepje.

    Liefs thamar

    Beantwoorden
  31. Mieneke
    8 oktober 2013 at 06:29 (4 jaar ago)

    Aaah ik ben niet de enige die dol is opnootjes. Maar nu kom ik er achter dat mijn nooten (&bananenchips) v d markt helemaal niet zo goed zijn :(
    Tijd om eens kennis te maken met de echt goeie noten dus!

    Beantwoorden
  32. Food Love and Happiness
    8 oktober 2013 at 07:28 (4 jaar ago)

    Leuk, ik doe mee! Vind het vooral lekker om tijdens het werk ook eens wat anders te knabbelen te hebben, een goede gezonde snack :)

    Beantwoorden
  33. Linda Peek
    8 oktober 2013 at 09:10 (4 jaar ago)

    Ooh, sinds ik mijn eetpatroon om heb gegooid, eet ik veel noten. Mijn kids zijn er inmiddels ook gek op en vragen voor het eten of bij het 12-uurtje op school om nootjes. En gojie bessen noemen ze rode rozijntjes. Met dit pakket wil ik graag eens experimenteren om een notenpasta van te maken. Leuk om te doen met die kleintjes.

    Beantwoorden
  34. Joyce
    8 oktober 2013 at 09:14 (4 jaar ago)

    Wat een heerlijke notenactie!! 😉
    Ik doe graag mee!Ik moet echt meer noten eten :)

    Beantwoorden
  35. Marie
    8 oktober 2013 at 09:37 (4 jaar ago)

    Feeling nutty!!

    Beantwoorden
  36. Thea
    8 oktober 2013 at 10:20 (4 jaar ago)

    Jaaa jammie! Deze passen perfect bij mijn nieuwe healthy lifestyle!

    Beantwoorden
  37. Annelieke van Achterberg-Zwaneveld
    8 oktober 2013 at 12:13 (4 jaar ago)

    Ik vind noten hoe meer ik ze eet steeds lekkerder worden.
    Toch blijft het continue zoeken naar welke noten nou echt het lekkerste zijn. Een proefpakketje zou dus echt geweldig zijn.

    Beantwoorden
  38. jiska
    8 oktober 2013 at 12:22 (4 jaar ago)

    Sinds een tijdje glutenvrij. Vind het nog een hele zoektocht. Noten vind ik heerlijk en eet ik ook bijna iedere dag. Afgelopen weekend heb ik zelfs cruesli/muesli gemaakt van noten,glutenvrije crackers,agavesiroop, rozijntjes,gedroogde abrikozen, kokosrasp, pure chocola.
    Heeeerlijk, maar dit zijn de standaard noten in een zak. Ik zou het heerlijk vinden om eens wat andere soorten noten te proberen!

    Beantwoorden
  39. Melanie
    8 oktober 2013 at 16:04 (4 jaar ago)

    Het is een heerlijk tussendoortje, zelfs mijn dochter vind het lekker

    Beantwoorden
  40. melanie
    8 oktober 2013 at 19:52 (4 jaar ago)

    Sinds ik een maand geleden mijn gehele voeding drastisch heb omgegooid voel ik me elke dag een beetje energieker! Noten & zaden echt onmisbaar geworden, een nieuwe wereld die voor me open gaat want hoe meer leuke blogs & recepten ik vind, hoe enthousiaster ik word!!
    Zo staat deze blog inmiddels tussen mijn bladwijzers, ik ben fan geworden!!

    Beantwoorden
  41. suzanne
    8 oktober 2013 at 22:48 (4 jaar ago)

    Ik ben bezig met mijn levensstijl te verbeteren en kan dit goed gebruiken!! zeker aangezien noten helaas best duur zijn.

    Beantwoorden
  42. Nina
    9 oktober 2013 at 06:02 (4 jaar ago)

    Ik probeer de laatste tijd een beetje anders te eten en te leven en ben ik me meer bewuster van dingen die ik doe. Ik eet o.a. meer noten. Ben dus erg nieuwsgierig hoe die van jullie smaken!

    Beantwoorden
  43. Jacqueline
    9 oktober 2013 at 06:18 (4 jaar ago)

    Heerlijk noten bevatten gezonde vetten!
    I Like It!

    Beantwoorden
  44. Simone Sprangberg
    9 oktober 2013 at 11:27 (4 jaar ago)

    Ik zou heel blij zijn met dit pakket omdat ik ontdekt heb hoeveel lekkerder je je gaat voelen met een gezonde manier van eten, heelijk al die natuurlijke producten zonder enge toevoegingen !

    Beantwoorden
  45. Luus
    9 oktober 2013 at 14:06 (4 jaar ago)

    Eigenlijk gek dat bijna iedereen wel een pot pindakaas in de kast heeft staan, maar dat noten door veel mensen nog als “luxe” gezien worden. En dat terwijl ze zeer voedzaam, lekker en gezond zijn, en zo’n verzadigd gevoel geven dat je het “slechte” snoep vanzelf laat staan. Daarom juich ik deze actie van Notenstore.nl van harte toe!

    Beantwoorden
  46. Angeline
    9 oktober 2013 at 14:14 (4 jaar ago)

    Noten ik ben er verslaafd aan.
    Ik heb geweldige noten,uh ik bedoel ik heb geweldig genoten
    Dat zeg ik iedere keer als ik mijn dagelijkse portie weer gehad heb.

    Beantwoorden
  47. Nancy
    9 oktober 2013 at 19:46 (4 jaar ago)

    Ik experimenteer graag met eten en het lijkt mij heerlijk om met deze lekkere zaden en noten heerlijke recepten te maken.

    Beantwoorden
  48. Rianne van Uden
    9 oktober 2013 at 20:48 (4 jaar ago)

    Wat een mooie winactie! Ik heb foto’s en Focus on Foodies on Facebook geliked en aan mijn vrienden aanbevolen! Ik ben zelf verslaafd aan noten en ben overtuigd van het goede van de voedingsstoffen van noten, en daarbij vooral verse noten. Deze site ken ik zelf nog niet, maar ik zou het graag willen leren kennen!

    Beantwoorden
  49. Doortje Nicolai
    9 oktober 2013 at 23:29 (4 jaar ago)

    I go NUTS als ik win! Wij hadden een walnotenboom in de tuin …maar we zijn verhuisd en het enige dat ik mis is de walnoten die ik elk najaar kon oogsten! Ik laat me graag verrassen door zo’n heerlijk & gezond notenpakket!

    Beantwoorden
  50. Marianne
    10 oktober 2013 at 10:58 (4 jaar ago)

    Ik heb eigenlijk nog nooit gehoord dat noten zó goed moet zijn en gezond!! En dat het ook goed moet zijn voor de darmen dus dan toch maar eens gauw gaan proberen…. en je wordt er niet dik van want dat dacht ik ook 😉

    Beantwoorden
  51. Alinda Bikker-Kooyman
    10 oktober 2013 at 14:17 (4 jaar ago)

    Wat een leuke winactie! Ik vond noten eigenlijk nooit zo lekker, maar sinds ik echte ‘rauwe’ noten heb gegeten een aantal jaar op vakantie ben ik om. Mijn oma heeft een walnotenboom in de tuin en daar probeer ik zo veel mogelijk van te snoepen :) Ik ben wel benieuwd naar deze noten, het wordt ook eigenlijk tijd dat ik er wat meer variatie in aan ga brengen! Oja, ik volg jullie op bloglovin en ik heb het bericht geliked :)

    Beantwoorden
  52. lois71
    10 oktober 2013 at 14:28 (4 jaar ago)

    Wat een leuke actie.
    Deze eekhoorn dot graag mee.
    Ik ben dol op noten, vind het heerlijk.

    Beantwoorden
  53. Susanne van der Staak
    10 oktober 2013 at 20:35 (4 jaar ago)

    O, wat zien de noten en zaden er lekker uit! Ik probeer elke dag een handje noten te eten; volgens mij is dat echt een gezonde gewoonte. We willen toch allemaal heel gezond zijn?! Meestal koop ik noten en zaden in de gewone supermarkt; maar deze lijken me veel versen en daardoor nóg lekkerder. Ik zou wel graag het verschil willen proeven :)

    Beantwoorden
  54. Rilana
    12 oktober 2013 at 15:07 (4 jaar ago)

    Ik ben echt DOL op noten zoals: walnoten, amandelen, macadamianoten, noem er een soort op en ik weet zeker dat ik er gek op ben! 😉 Ze passen binnen mijn gezonde levensstijl en ik ik gooi ze dus ook overal doorheen, door de Griekse yoghurt, door het bananenbrood en natuurlijk zo uit het vuistje (en notenrepen en -pasta’s zoals amandelpasta vind ik natuurlijk ook het einde). Voor mij zou dit leuke pakketje een top cadeautje zijn! Heerlijk om op te knabbelen tijdens mijn leersessies want de toetsweek komt er weer aan haha.

    Beantwoorden
  55. Kim
    12 oktober 2013 at 20:40 (4 jaar ago)

    Wat een superleuke actie! Ik eet zelf elke dag voor de dosis gezonde vetten een klein handje noten en gedroogde vruchten en of zaden! Door de havermout, pannenkoekjes, als snack thuis of onderweg. Zelf haal ik als het mogelijk is de noten van biologische afkomst en anders in de supermarkt. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze prachtige exemplaren 😀

    Beantwoorden
  56. Ageeth Hendriks (@i_Ageeth)
    12 oktober 2013 at 21:20 (4 jaar ago)

    Lekkere winactie! Ik ben erg benieuwd naar de noten en zaden van Notenstore. Benieuwd of verschil proef met wat ik nu regelmatig op de markt koop. Denk dat vooral de gojibessen van notenstore een stuk lekkerder en beter zijn.

    Beantwoorden
  57. Annemieke
    12 oktober 2013 at 21:23 (4 jaar ago)

    Na het lezen van dit blog ben ik het notenschap in de natuurwinkel zo voorbij gelopen: binnenkort bestellen bij Notenstore.nl :-) Een proefpakketje zou natuurlijk heel welkom zijn!

    Beantwoorden
  58. Marrit
    12 oktober 2013 at 22:19 (4 jaar ago)

    Die zien er lekker uit, zeg! Ik zou graag een proefpakketje willen ontvangen.

    Beantwoorden
  59. Alice van der Veen
    13 oktober 2013 at 18:50 (4 jaar ago)

    Leuke blog en lekkere recepten. Ik heb me sinds kort ingeschreven bij de KvK en wil als nevenactiviteit graag gaan koken met mensen die ook glutenvrij, suikervrij en koemelkvrij (willen) eten. Zo maak je van de nood een deugd, en haal ik juist energie uit mijn ‘handicap’ in plaats van dat het energie kost. Een pakketje notenenergie komt dus goed van pas!

    Beantwoorden
  60. Jolanda L
    13 oktober 2013 at 22:50 (4 jaar ago)

    Wat leuk! Je nieuwe blog ontdekt en gelijk kans op het winnen van noten, toppie toch?! De laatste maanden heb ik de noten weer helemaal ontdekt en eet ze elke dag. Ook mijn dochters van 8 en 13 eten met me mee en nemen het zelfs mee naar school, waar bijna alle kinderen willen proeven… dus je snapt het al… die bakjes noten zijn in no-time leeg! De notenstore kende ik nog niet, dus daar ga ik natuurlijk ook even kijken.

    Beantwoorden
  61. Anita H.
    14 oktober 2013 at 03:19 (4 jaar ago)

    Mijns inziens horen noten en zaden bij een verantwoord voedingspatroon. Lijnzaad eet ik dagelijks (gemalen) en noten ook zeer frequent. Uiteraard wil ik graag uittesten of deze te winnen noten lekker zijn.

    Beantwoorden
  62. kim
    14 oktober 2013 at 11:14 (4 jaar ago)

    Yes ! kan nog net op tijd meedoen hoop ik…ik zou wel heel graag pecan en macadamia willen proberen !

    Beantwoorden
  63. Jannie
    14 oktober 2013 at 11:40 (4 jaar ago)

    Leuke actie! Ik heb al veel gehoord over Raw Cheesecake en zou dit graag een keer willen uitproberen. Zo’n pakket komt dan zeker van pas!

    Beantwoorden
  64. Petra
    14 oktober 2013 at 13:12 (4 jaar ago)

    Oeh heerlijk noten! Die kan ik niet weerstaan. Ik doe graag mee aan jullie actie!

    Beantwoorden
  65. Aicha
    14 oktober 2013 at 13:17 (4 jaar ago)

    Ik hou waanzinnig veel van noten en zaden. Voor mij is het ook heel belangrijk deze te eten vanwege bepaalde allergieën waardoor ik veel voedingsstoffen mis. Bovendien eet ik ook nauwelijks vlees en geen vis. Noten zijn alleen zo duur…

    Beantwoorden
  66. claudia
    14 oktober 2013 at 13:23 (4 jaar ago)

    iedereen wil natuurlijk die heerlijke nootjes, waarom ik hem mag winnen? Ik gun het iedereen! Maar door mijn reislustige leven moet ik altijd dingen kopen die ik makkelijk mee kan nemen, zodat ik altijd gezonde keuzes kan maken! Vandaar dat noten, zaden, superfoods vruchten dan ook altijd in mijn keukenkastje moeten staa. Ik ben erg benieuwd naar deze!!

    Beantwoorden
  67. Sannie Alblas
    14 oktober 2013 at 13:29 (4 jaar ago)

    OOOOh, ik ben gek op noten. Dat merk ik vandaag weer, nu ik ze vergeten ben mee te nemen naar mijn werk :(. Ontzettend leuk dit soort actie’s, top!

    Beantwoorden
  68. Tessa van den Dolder (@TessavdDolder)
    14 oktober 2013 at 13:30 (4 jaar ago)

    Hi! Ik doe graag mee, en de reden is zo ontzettend simpel. Dit is mijn ontbijt. Waar ik meer dan dol op ben! Als ik in bed lig, word ik al blij bij de gedachten dat ik van mijn ontbijt een gezond feestje kan maken. Elke week wandel ik naar de markt om van alles in te slaan. Het zou a. enorm schelen in de portemonnee en b. wordt ontbijt dan een nog groter feestje! =D

    Beantwoorden
  69. Janneke de Leede
    14 oktober 2013 at 13:31 (4 jaar ago)

    Ken je dat? Die lekkere trek als je in de auto zit. Vroeger greep ik dan naar snoep of een snackreep of iets anders dat slecht voor je is! Tegenwoordig zorg ik dat ik een bakje gemende noten en zaden in mijn tas heb. Heerlijk voor de momenten dat je snakt naar iets wat vult.

    Beantwoorden
  70. Ilse
    14 oktober 2013 at 13:37 (4 jaar ago)

    Oh! Superleuk :)

    Ik kan hier van dromen. Na maandenlang streng dieeten (onder andere notenvrij) ivm overbelaste lever en andere dingen, mag ik sinds afgelopen maandag weer noten! Je zou deze student hier dan ook heel blij mee maken!!

    Beantwoorden
  71. Jose Bezu
    14 oktober 2013 at 13:38 (4 jaar ago)

    te gekke actie.. Ben dol op noten en zaden. Lekker in de havermout ’s ochtends, als tussendoortje, bij een stukje fruit en door het avondeten i.p.v. vlees.

    Beantwoorden
  72. Adelheid Degheselle
    14 oktober 2013 at 13:45 (4 jaar ago)

    Dankzij je blog: maak ik nu voor/tijdens en na mijn wedstrijden/trainingen zelf gezonde energierepen en snacks die voor mij heel belangrijk zijn voor een betere prestatie en herstel.
    Ik ben je zeker dankbaar voor al deze heerlijke recepten!

    Beantwoorden
  73. Marjolein Visser
    14 oktober 2013 at 13:47 (4 jaar ago)

    Twee weken geleden heb ik te horen gekregen dat ik in het voorstadium van suikerziekte zit. Ik ben een ontzettende zoetekauw, dus dit was wel even een schok. Ik zit nu op een compleet suikerloos, zoetstof en het liefst ook koolhydraat vrij dieet. Ik ben vanaf mij 5e ook vega.
    Noten eet ik over de dag het meest, naast groenten. In de soyayoghurt, in mijn avond eten en als lekker tussendoortje. Noten zijn helaas vrij duur, dus ik zou echt ontzettend blij zijn met deze heerlijke noten!
    Daarnaast ben ik ook fan van jullie, jullie heerlijke recepten helpen mij te genieten van suikerloos, vlees en visloos, zoetstofloos eten. Dankjulliewel!

    Beantwoorden
  74. Kim Out
    14 oktober 2013 at 13:57 (4 jaar ago)

    Ziet er heerlijk uit! Zou zeer graag deze noten winnen. Ik ben sinds korte tijd mij steeds meer bezig met gezonde voeding en het bevalt mij uitstekend. Ik voel mij een stuk beter :)

    Beantwoorden
  75. anne vb
    14 oktober 2013 at 13:59 (4 jaar ago)

    jaa graag! noten zijn mijn lievelingssnack en ontbijt!
    i.p.v. brood en andere dingen die mij niet zo goed vallen zijn noten echt een uitkomst!
    notenpasta’s, noten in ontbijt, noten als snack, noten als bodem voor een taart, notenkoekjes, noten in een hartige lunch als vleesvervanger.
    zo dicht mogelijk bij de natuur blijven met wat ik eet vind ik belangrijk en dus zou zo’n proefpakketje van de notenstore zeker met veel plezier worden ontvangen!

    Beantwoorden
  76. Ramona
    14 oktober 2013 at 14:08 (4 jaar ago)

    zojuist heb ik de snoeppot leeg en schoongemaakt, dus er is plek zat voor de noten

    Beantwoorden
  77. Margriet
    14 oktober 2013 at 15:25 (4 jaar ago)

    Super leuk die acties. Ben een enorme fan van noten en sinds kort weer her-ontdekt. Al weken bijna geen koekje meer gehad, thuis so wie so niet. In plaats daarvan een handje vol noten. Ook kraak regelmatig walnoten. Lekker bij een boterham met geitenkaas en eigen gemaakte pruimenjam. Loot graag mee met deze actie.

    Beantwoorden
  78. Annemarie
    14 oktober 2013 at 16:18 (4 jaar ago)

    Nou zo te zien zijn er veel noten fans, hier nog 1 :-), kom maar op!

    Beantwoorden
  79. Sonja de Lange
    14 oktober 2013 at 16:28 (4 jaar ago)

    Sinds de zomervakantie ben anders gaan eten en merk het aan heel veel! Maar de noten en gedroogd fruit zijn echt mijn favoriete vervanging van alle koekjes en andere tussendoortjes. Dus graag wil ik jouw enthousiasme ervaren!!!!!

    Beantwoorden
  80. Lonneke
    14 oktober 2013 at 16:37 (4 jaar ago)

    Wat een leuke actie!
    Deze noten-pitten-zaden fanaat doet graag mee. Ze zien er heerlijk uit op de foto en mijn potten met noten zijn bijna leeg!

    Beantwoorden
  81. Ummrayhana
    14 oktober 2013 at 17:14 (4 jaar ago)

    Sinds kort eet mijn dochtertje ook noten, dus heeft ze weer wat te proeven!

    Beantwoorden
  82. Jennifer annuschek
    14 oktober 2013 at 17:21 (4 jaar ago)

    Meeeeeee meeeee meeee dan kan ik een mega lekker notenbrood maken!

    Beantwoorden

Geef een reactie