Review Bakken Amber Albarda

Review Gezond Bakken van Amber Albarda (+ winactie!)

Eindelijk weer een nieuw boek van Amber Albarda, schrijfster van het populaire boek ‘Eet jezelf mooi, slank en gelukkig’. In haar nieuwe boek Gezond Bakken ligt de nadruk, zoals de titel al doet vermoeden, op zoete en hartige bakrecepten. De recepten zijn vrij van geraffineerde suikers, tarwevrij en vaak ook glutenvrij. Vrij logisch dus, deze review Gezond Bakken van Amber Albarda. Een boek waar ik al lang nieuwsgierig naar was!

Gezond Bakken van Amber Albarda

Gezond Bakken van Amber Albarda

Van de inhoudsopgave word ik al blij, want om een of andere reden blijven bakrecepten bij mij altijd favoriet. De recepten zijn onderverdeeld in een aantal categorieen:

  • Koeken & Koekjes
  • Taart & Cake
  • Muffins, Scones & Brownies
  • Brood & Broodjes
  • Feestjes & Feestdagen
  • Toetjes, Snoepjes & Repen

Yum! Ik moet direct bekennen dat dit het eerste boek is in mijn boekenkast van Amber Albarda. Ze staat, las ik achteraf, bekend om haar leuke manier van schrijven en dit viel mij echt op. Haar stukken over goede vervangers voor suiker vond ik erg fijn lezen en daarnaast zijn de recepten helder en gemakkelijk te volgen. Dat alles er ook nog eens overheerlijk uitziet, zie foto’s hieronder, moge duidelijk zijn.

Biscotti met pistache en cranberry (suikervrij, lactosevrij en tarwevrij)

Biscotti met pistache en cranberry (suikervrij, lactosevrij en tarwevrij)

Double Chocolate Brownies (glutenvrij, suikervrij en lactosevrij)

Double Chocolate Brownies (glutenvrij, suikervrij en lactosevrij)

Sesamspeltbrood (tarwevrij, suikervrij, koemelkvrij)

Sesamspeltbrood (tarwevrij, suikervrij, koemelkvrij)

Ook erg leuk: er staan veel brood/broodjes recepten in Gezond Bakken., bijvoorbeeld glutenvrije knoflookbroodjes, verschillende soorten speltbrood en glutenvrije focaccia. Ik ben nog niet zo’n enorme broodbakker, maar dat hadden jullie vast al gemerkt. Voor mij dus ook een erg leuke uitdaging en ik beloof jullie dat er binnenkort een glutenvrij broodrecept op Focus on Foodies komt te staan!

Kerst Tulband met rauwe vanillepudding (glutenvrij, suikervrij, zuivelvrij)

Kerst Tulband met rauwe vanillepudding (glutenvrij, suikervrij, zuivelvrij)

Gezond bakken van Amber Albarda

Gezond bakken van Amber Albarda

Volgens mij geven de foto’s wel een goed beeld van Gezond Bakken: het is een bakboek vol met inspiratie om lekker te eten. Of je nu verplicht glutenvrij, tarwevrij of suikervrij eet, of gewoon af en toe een beetje gezonder wilt eten. Een super leuk boek om te hebben en voor een mooie prijs (€ 19,99) ook leuk om cadeau te geven!

Winactie!
En ik mag ook nog eens 3 exemplaren weggeven van Gezond Bakken!! Deel op Facebook de foto/update van Gezond Bakken én laat hieronder een reactie achter waarom je dit boek graag wilt winnen. Woensdag 11 juni worden de winnaars bekend gemaakt!

Update:

De drie winnaars die een exemplaar van Gezond Bakken thuis ontvangen zijn: Elise Radersma, Leonard Kranendonk en Marianne Weezepoel. Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. En niet getreurd als je niet hebt gewonnen, er komen nog meer leuke winacties aan :-)!


Gezond Bakken – Amber Albarda – € 19,99

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Er zijn 189 reacties op Review Gezond Bakken van Amber Albarda (+ winactie!)

  1. Marianne Walter
    4 juni 2014 at 06:21 (3 jaar ago)

    Als ik straks een nieuw keuken heb kan ik na bijna 3jaar eindelijk weer zelf gaan bakken. Maar dan nu wel suikervrij

    Beantwoorden
  2. Maartje
    4 juni 2014 at 06:27 (3 jaar ago)

    Ook erg benieuwd naar dit boek en zou graag op mijn volgende verjaardag eens gezonde baksels op tafel zetten.. En dit zou mijn Amber collectie compleet maken!

    Beantwoorden
  3. Brenda
    4 juni 2014 at 06:29 (3 jaar ago)

    Het is lastig om lekkere suiker en glutenvrije bakrecepten te vinden, en even geen havermoutkoekjes. Dit boek lijkt me erg leuk, een uitdaging om ook eens iets te bakken wat mijn gezin WEL LEKKER vindt.

    Beantwoorden
  4. Ilse de Bruin
    4 juni 2014 at 06:42 (3 jaar ago)

    Wauw, dat ziet er goed uit! Ik heb “eet jezelf..” al in de kast staan. En idd: ze schrijft heel leuk én zeker niet op een belerende manier. “Eet jezelf…” vind ik ook echt een fijn naslagwerk, een boek die ik vaak pak als ik denk “hoe zat het ook al weer?”. Ik ben dan ook enorm nieuwsgierig naar dr bakboek!
    Straks na de zwangerschap mijn voedingspatroon weer enorm omgooien (ging nu niet zo makkelijk met cravings naar zoet 😉 ) en daar kan dit boek me goed bij helpen. Zeker ook om man en zoon óók een ander voedingspatroon aan te wennen maar ze toch wat lekker voor te kunnen schotelen.

    Beantwoorden
  5. Cheyenne Wehren
    4 juni 2014 at 06:50 (3 jaar ago)

    dat ziet er tof uit zeg! ik ben net begonnen met een 30-dagen suikervrije challenge, maar een van mijn grootste liefdes is toch wel bakken. dit boek komt dan als geroepen voor iemand die wil minderen met suiker!
    xo, cheyenne

    Beantwoorden
  6. marjan
    4 juni 2014 at 06:59 (3 jaar ago)

    Zooooooooo welkom dit boek! Voedselintolerantie wordt zo veel minder erg!

    Beantwoorden
  7. lilliankroes
    4 juni 2014 at 07:00 (3 jaar ago)

    Een geweldig boek! Mijn vrije tijd besteed ik graag door heerlijk nieuwe en gezonde dingen te gaan bakken. Dit boek zou een hele fijne hou vast zijn om de goede vervangers voor suiker onder de knie te krijgen.

    Beantwoorden
  8. Eveline
    4 juni 2014 at 07:04 (3 jaar ago)

    Oh heerlijk al die recepten. Snoepen op de gezonde manier.. Sinds kort bewust beslissen aan het maken op het gebied van gezond eten en daarmee ook snoepen. Kan niet altijd recepten vinden die verantwoord zijn om te snoepen.. Graag zou ik dit boek willen hebben en de recepten maken :). Voel me steeds gezonder en fitter worden. Dit kookboek zou prima staan in mijn rijtje vol met kookboeken..

    Beantwoorden
  9. Daphna
    4 juni 2014 at 07:05 (3 jaar ago)

    Om de oorzaak van klachten te ontdekken zal ik de komende weken zuivel en suikervrij eten. Dit boek kan mij helpen om op de goede weg te blijven.

    Beantwoorden
  10. Lianne
    4 juni 2014 at 07:18 (3 jaar ago)

    Jaaaaaa graaaaag!!!!! Zou dolgraag voor en met mijn drie kinderen gezond willen bakken :)

    Beantwoorden
  11. Lotte
    4 juni 2014 at 07:20 (3 jaar ago)

    Deze snoepkont is toe aan gezond snoepen!

    Beantwoorden
  12. Judith
    4 juni 2014 at 07:40 (3 jaar ago)

    JAA super leuk!! Ik wil graag winnen omdat ik haar vorige boek ook zo leuk vind en ik erg van bakken hou! :)

    Beantwoorden
  13. Janneke
    4 juni 2014 at 07:45 (3 jaar ago)

    Wij eten nu een jaar suiker, zuivel, en tarwevrij en in deze zoektocht heb ik veel aan jou en Amber gehad. Ik ga 5 juli trouwen en ben op zoek naar een gezonde bruidstaart om aan te snijden. Ik denk dat ik die in dit boek kan vinden. Dus deze bruid zou heel gelukkig worden van dit boek!

    Beantwoorden
  14. jacqueline kersbergen
    4 juni 2014 at 07:47 (3 jaar ago)

    Ik zou graag het kookboek winnen,
    Zodat ik kan gaan beginnen met suikervrij bakken. Ik lees vaak jouw site en ben erg geïnteresseerd in suikervrij en gluten vrij eten, maar ben daar nog niet mee begonnen.
    Groetjes, jacqueline

    Beantwoorden
  15. Kirsten Volder
    4 juni 2014 at 07:50 (3 jaar ago)

    Ik ben anders moeten gaan eten vanwege mn gezondheid. Dit boek zou me enorm helpen om lekkere dingen te kunnen bakken voor visite en mijzelf uiteraard!

    Beantwoorden
  16. geertje
    4 juni 2014 at 08:00 (3 jaar ago)

    In 1 jaar 14 kilo kwijt door suikervrij te eten. :) lekkere recepten zijn altijd welkom.

    Beantwoorden
  17. Chantal
    4 juni 2014 at 08:17 (3 jaar ago)

    Leuk, wist helemaal niet dat er een nieuw boek van haar uit is. Natuurlijk wil ik deze graag hebben, gewoon omdat ik dat leuk vind als aanvulling op de andere boeken die ik al heb!

    Beantwoorden
  18. danielle169
    4 juni 2014 at 08:30 (3 jaar ago)

    Ik wil graag gaan beginnen met suikervrij eten, door mijn slaapziekte narcolepdie heb ik extra veel behoefte aan zoet en vaak is dit dus iets met veel suiker terwijl het juist heel slecht voor mij is omdat ik er nog slaperiger van word. Ik ben redelijk verslaafd aan suikers en wil er vanaf. Ook voor mijn kinderen is het beter

    Beantwoorden
  19. marianne
    4 juni 2014 at 08:32 (3 jaar ago)

    Ik ben dol op bakken!!!! Alleen vind ik het nog een hele uitdaging om lekker (voor iedereen) suikervrij te bakken. Dus dit boek…jaaaaaaaa! Op mijn wenslijstje!

    Beantwoorden
  20. Miranda
    4 juni 2014 at 08:52 (3 jaar ago)

    Met een zoontje met ADHD is het zoeken naar koekjes, cakejes e.d. waar hij niet zo van gaat “stuiteren”! Elke zondag sta ik te bakken om verantwoorde pauze hapjes voor op school te maken. Twee maanden geleden heb ik een workshop van Amber gevolgd, en ze had daar al 2 nieuwe hapjes uit haar (toen) nog uit te komen bakboek gemaakt. Heerlijk!!! Dus kijk er naar uit om nog veel maar te gaan maken!

    Beantwoorden
  21. Myrna van der Molen-Klein
    4 juni 2014 at 08:56 (3 jaar ago)

    Om van mij een echte bakprinses te maken heb ik toch zeker wat meer suiker, zuivel en zeker tarwevrije recepten nodig…daarom zou. Ik erg blij worden van dit boek…

    Beantwoorden
  22. Jacqueline
    4 juni 2014 at 09:08 (3 jaar ago)

    Wat een prachtig boek. Ja, ja, ja heel graag zou ik (net zoals iedereen) dit boek heel graag winnen. Door ziekte zit ik al een poosje baanloos thuis. Gezond en lekker gaan samen. Ik ben inmiddels gestart met gezond koken voor singels. Doel is gezellig met elkaar aan tafel. Enne, dit boek zou zeer zeer welkom zijn.

    Beantwoorden
  23. Marina
    4 juni 2014 at 09:13 (3 jaar ago)

    Ik begin al haast te kwijlen bij de foto’s van de recepten! Dit lijkt me echt een heerlijk bakboek!

    Beantwoorden
  24. Lizzy
    4 juni 2014 at 09:23 (3 jaar ago)

    Biscotti….lekker! Ik vind het zo leuk om gezond te bakken, ga allerlei blogs af opzoek naar nieuwe recepten. Mijn dochter bakt ook erg graag mee, en wat is nou fijner dan dat het lekker èn gezond is!

    Beantwoorden
  25. Christa Janssens
    4 juni 2014 at 09:23 (3 jaar ago)

    Bakken heb ik altijd fijn gevonden…. opeten ook. Inmiddels ben ik al 12 kilo afgevallen. Af en toe heb ik behoefte aan zoet. Als het me dan lukt om gezond lekkers te maken EN dat mijn gezin het verschil niet proeft, ben ik extra blij.

    Beantwoorden
  26. Eveline de Vetten
    4 juni 2014 at 09:33 (3 jaar ago)

    Leuke actie, ik doe mee! Ik zou dit boek graag willen winnen om lekkere en gezonde baksels te kunnen maken. Rauwkost en nootjes als tussendoortje worden op een gegeven moment toch wel heel erg saai..

    Beantwoorden
  27. Lieske
    4 juni 2014 at 09:36 (3 jaar ago)

    O,het water loopt me al in de mond bij het zien van de foto’s! Aan de hand van haar eerste boek ben ik begonnen met gezonder te eten. Wel lastig met 2 kleine meisjes die van cakejes bakken houden :-) Dus ik ben heel nieuwsgierig naar de rest van dit boek!
    Het eerste baksel is voor Ilse trouwens (zie haar reactie)

    Beantwoorden
  28. Marieke
    4 juni 2014 at 09:43 (3 jaar ago)

    Leuk, alweer een weggeef actie! Lijkt me een heerlijk boek, dus ik doe graag mee :)

    Beantwoorden
  29. Diana Douma
    4 juni 2014 at 09:59 (3 jaar ago)

    Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn nichtje van 11 jaar. Zij is diabeet en sinds 5 maanden moet zij ook glutenvrij eten. Dit is best een uitdaging om haar lekker mee te laten eten. Dit boek zou een uitkomst voor haar zijn!

    Beantwoorden
  30. SM Wieringa
    4 juni 2014 at 10:15 (3 jaar ago)

    Dit past precies bij hoe ver ik momenteel ben met het aanpassen van mijn voeding en zou zeer welkom zijn. Heb nog nooit zo uitgekeken naar een kookboek en zou er liever gister dan vandaag iets uit gaan bakken!

    Beantwoorden
  31. Natasja
    4 juni 2014 at 10:18 (3 jaar ago)

    Dit boek staat bovenaan mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag (21 juni). Maar het zou natuurlijk super zijn als ik het win en dan al heb, dan kan ik mijn collega’s en familie trakteren op gezond lekkers

    Beantwoorden
  32. Josette de Quant
    4 juni 2014 at 10:25 (3 jaar ago)

    Ik hou van bakken maar wil dit wel graag op een gezonde manier doen. Ben gek op kookboeken dus wil mij graag uitleven met dit mooie boek :)

    Beantwoorden
  33. Tineke de Weerd-Bethlehem
    4 juni 2014 at 10:46 (3 jaar ago)

    Wat een mooi boek! Ik zou em wel willen winnen omdat ik het heel leuk vind om voor anderen te bakken en ik nog weinig ervaring heb met suikervrij bakken.
    Tineke

    Beantwoorden
  34. Mirjam
    4 juni 2014 at 11:03 (3 jaar ago)

    Wow deze zou ik wel willen winnen. Ik zit een beetje in een dip. Ik heb het gevoel dat er niks echt lekker is. Vooral brood niet. Ik dacht het gevonden te hebben met speltmeel maar daar kan ik ook niet meer tegen. Al verschillende andere melen geprobeerd. Nu zag ik in dit review dat ze lekkere glutenvrije broodjes bakt. Ik hou me aanbevolen.

    Beantwoorden
  35. Maaike Boekelaar
    4 juni 2014 at 11:13 (3 jaar ago)

    Dit boek zou ik eigenlijk heel graag willen winnen voor mijn lieve vriendin ( ik zie hierboven al een reactie van haar staan *SM Wieringa*) die de Amber levenswijze al enorm goed toepast en buiten dat dol is op heerlijk bakken! En ik ben uiteraard met alle liefde haar proefpersoon :)

    Beantwoorden
  36. Mirja van de Laar
    4 juni 2014 at 11:39 (3 jaar ago)

    Leuke actie!! Ik doe graag mee

    Beantwoorden
  37. marianne weezepoel
    4 juni 2014 at 12:09 (3 jaar ago)

    Leuke actie, Ik heb een glutenallergie en ben zeer nieuwsgierig naar de recepten.
    Ik ben het eten van havermout een beetje beu tijd voor iets anders en voor nieuwe inspiratie.

    Beantwoorden
  38. Veerle
    4 juni 2014 at 12:43 (3 jaar ago)

    Ik volg Amber al een tijdje en had in columns al gelezen toen ze met het boek bezig was om alle recepten uit te proberen! Ik ben zó benieuwd! :-)

    Beantwoorden
  39. marijksels
    4 juni 2014 at 13:03 (3 jaar ago)

    Oh Joepie! Healthy Bakrecepten zijn ook mijn favoriet, al kom ik nog niet echt heel veel verder dan koek, cake, koekjes…Zou ’t ook leuk vinden om binnenkort es brood of broodjes te proberen, heb ’t nog nooit gedaan. Dus ik houd je blog in de gaten, ben benieuwd wat voor heerlijks je gaat maken. En ja, ik wil heeeeel graag dit prachtige boek, ik kan wel wat inspiratie gebruiken in de wereld van verantwoord bakken 😉

    Beantwoorden
  40. Eline Timmermans
    4 juni 2014 at 13:08 (3 jaar ago)

    Heb een ander boek van Amber in de kast staan en deze is fantastisch. Enorm veel uitgehaald! Maar hier staan helaas niet veel bakrecepten is dus ik ben reuze nieuwsgierig naar dit boek 😀 Het bakken van lekkere hapjes die gluten- en suikervrij zijn blijft een uitdaging maar dat maakt het des te leuker!

    Beantwoorden
  41. Lot de Jonge
    4 juni 2014 at 13:42 (3 jaar ago)

    Ik wil graag bezig gaan met bakken en dit boek zou perfect zijn!

    Beantwoorden
  42. natasha jordaa
    4 juni 2014 at 13:53 (3 jaar ago)

    Ben sinds januari minder/geen suiker gaan gebruiken. Dit BAKboek hoort daar gewoon bij om alles uit te proberen 😉

    Beantwoorden
  43. Debbie
    4 juni 2014 at 13:58 (3 jaar ago)

    Ideaal boek om lekkere dingen voor mijn dochtertje van 5 met coeliakie uit te bakken!

    Beantwoorden
  44. chantal
    4 juni 2014 at 14:48 (3 jaar ago)

    Ja die wil ik heeeeel graag! heerlijk gezonde dingen bakken met vriendinnen voor evt een gezonde high tea of voor wat lekker bij de koffie:)

    Beantwoorden
  45. Jessica
    4 juni 2014 at 14:49 (3 jaar ago)

    De foto’s zijn fantastisch! Ik koop (en eet) helemaal geen koek en snoep, maar maak alles zelf (suikervrij uiteraard). Dit boek is op mijn lijf geschreven!

    Beantwoorden
  46. DinekeWerkman
    4 juni 2014 at 15:05 (3 jaar ago)

    Het is heerlijk om gezond en lekker te combineren! Zo ben ik een dikke 10 kilo kwijt:) Amber is een bron van inspiratie die ik graag met anderen wil delen door gezonde, lekkere dingen op tafel te zetten. Het boek zal hierin een welkome aanvulling zijn!

    Beantwoorden
  47. bakselsnetMannin
    4 juni 2014 at 15:50 (3 jaar ago)

    Leuk deze review! Ik ben heel benieuwd naar dit boek! Zoals je weet bak ik ontzettend veel, maar ik zou graag ook eens wat vaker gezonder bakken en weet niet altijd goed hoe ik dat aan moet pakken. Ik denk dat dit boek me daarbij heel goed zou kunnen helpen! :)

    Beantwoorden
  48. Evi
    4 juni 2014 at 16:28 (3 jaar ago)

    Leuke winactie! Mijn zusje mag sinds kort geen gluten en suiker meer en vindt het heel moeilijk om al dat lekkers te laten staan. Ze is binnenkort jarig, dus dit zou een super kado zijn!

    Beantwoorden
  49. tessacouperus
    4 juni 2014 at 16:29 (3 jaar ago)

    Wat een leuke actie! Ik bak ontzettend graag, maar vind het erg lastig om glutenvrij te bakken, laat staan suikervrij! Dàt is al helemaal een uitdaging! Ik zou het boek graag willen winnen om daar meer ervaring mee op te doen. Die ervaring èn het boek gaan dan zeker mee naar Ecuador waar ik eind van het jaar ga wonen. Ik denk dat ze daar ook wel wat suikervrij gebak kunnen gebruiken!

    Beantwoorden
  50. vera velderman
    4 juni 2014 at 18:15 (3 jaar ago)

    Jaaaaaa! Die wil ik heel graag winnen! Heb de andere boeken van haar ook en ik gebruik ze vaak. Ben dan ook erg benieuwd naar deze. Weer wat nieuwe inspiratie met alle intoleranties is altijd fijn!

    Beantwoorden
  51. Meike
    4 juni 2014 at 19:20 (3 jaar ago)

    Ik hou erg van bakken (en daarna lekker opeten), m.n. van cakes en brood. Ik vind het alleen wel lastig om bestaande recepten om te buigen naar gezonde recepten: kun je gewone witte suiker 1 op 1 vervangen door bv een stroop? En hoe het met het bakken met glutenvrije melen…waar moet je dan op letten, zodat de structuur en smaak lekker zijn? Kortom, ik wil graag het roer om gooien, maar zou hierbij wel een hulpje kunnen gebruiken :)

    Beantwoorden
  52. Petra de Vries
    4 juni 2014 at 19:55 (3 jaar ago)

    OH, hier wacht ik ook al lang op!! Ben al van alles aan het googlen, maar de boeken van Amber zijn zo leuk! Leuk verjaardagskadootje(18juni)!!

    Beantwoorden
  53. fenneke
    4 juni 2014 at 19:56 (3 jaar ago)

    ik doe heeel graag mee, word erg geïnspireerd door haar boeken!

    Beantwoorden
  54. mevrouwgewoontjes
    4 juni 2014 at 20:20 (3 jaar ago)

    Oh, super, ik doe graag mee! Haar boeken vind ik erg leuk. En aangezien ik vooral van de bakrecepten hou…!

    Beantwoorden
  55. Annelieke v A-Z
    4 juni 2014 at 20:23 (3 jaar ago)

    Ik doe heel graag mee. Heb de andere boeken van Amber Albarda ook in de kast staan en ben er zo blij mee.
    Zou deze graag aan mijn kast toe willen voegen zodat ik nog meer gezonde dingen in mijn eetgewoontes kan implementeren.

    Beantwoorden
  56. Miriam
    4 juni 2014 at 20:32 (3 jaar ago)

    Leuke deel- en winaktie! Ook ik wil graag in aanmerking komen voor dit inspirerende boek. Naast alle lekkere baksels die jij ons presenteert via deze geweldige blog, is dit bakboek vast een goede aanvulling.

    Beantwoorden
  57. Sientje
    4 juni 2014 at 21:30 (3 jaar ago)

    Ik zou het super vinden om in aanmerking te kunnen komen voor deze winaktie.
    Ruim 2,5 jaar geleden ben ik begonnen met bewuster eten (vooral biologisch). Hierdoor ben ik erg veranderd in mijn uiterlijk (30 kg afgevallen) en ook een stuk gezonder geworden (mijn spastischedarm is een stuk rustiger geworden). Heb mijzelf hierdoor zoetigheid ontzegd en ik zou het geweldig vinden dat Gezond Bakken mij leert te bakken op een verantwoorde wijze!

    Beantwoorden
  58. Astrid
    4 juni 2014 at 21:30 (3 jaar ago)

    Dit boek zou ik zoo graag willen! Mag sinds kort geen tarwe, suiker en koemelk meer en het ziet er allemaal zo lekker en gezond uit. Zo zou ik ook nog mijn familie kunnen overtuigen van gezonde baksels.

    Beantwoorden
  59. Mjranda
    4 juni 2014 at 23:23 (3 jaar ago)

    Dit is mijn Eerste zoektocht naar paleo gerechten en wat vind ik hier gelijk een super leuke site. Chapeau. Ik ga je recepten graag uitproberen, leuk nieuwe inspiratie.

    Beantwoorden
  60. Carola
    4 juni 2014 at 23:26 (3 jaar ago)

    Ik ben bezig met mijn gezondheid en Amber spreekt mij erg aan. Ik hou van koken en bakken maar met zoveel slechte suikers en calorieën is dit natuurlijk niet gezond. Ik ben daarom erg benieuwd naar de gezonde bakrecepten van haar en zou ze graag willen uitproberen!

    Beantwoorden
  61. Sandy
    4 juni 2014 at 23:49 (3 jaar ago)

    Ik heb nog nooit gebakken van te voren en sinds ik focus on foodies volg, heb ik al diverse recepten met succes uitgeprobeert . Zou graag dit boek winnen om nog meer gezond te gaan bakken.

    Beantwoorden
  62. Leanne
    5 juni 2014 at 08:42 (3 jaar ago)

    Dit boek wil ik heel graag hebben! Ik mag dan wel alles eten, maar ik eet graag suikervrij. En ik zou heel graag glutenvrij willen kunnen koken voor vriendinnen die geen gluten kunnen verdragen!
    Enn ik ben gewoon verslaafd aan kookboeken :)

    Beantwoorden
  63. Kim beekhuizen
    5 juni 2014 at 09:37 (3 jaar ago)

    Wauw! Enorm nieuwsgierig! Sinds dat ik suikervrij/healthy bak/kook en toepas in me dagelijkse leven voel ik me zo goed!! Hopelijk mag ik een kijkje nemen in dit boek! Duimen draaiende dus!!

    Beantwoorden
  64. Nicky Gout
    5 juni 2014 at 10:40 (3 jaar ago)

    Ik hoop in dit boek veel lekkere recepten te vinden, zodat mijn man ook eens wat lekkers heeft.

    Beantwoorden
  65. Marjolein
    5 juni 2014 at 15:59 (3 jaar ago)

    Pas begonnen met suikervrij eten en dus ook bakken! Leuk om met zo’n mooi boek inspiratie op te doen! :)

    Beantwoorden
  66. annnemarie
    5 juni 2014 at 18:53 (3 jaar ago)

    Alweer zo’n leuke kookboek winactie! Zoals al eerder gezegd heb ik nogal een kookboekenangst, maar misschien gaat deze me er wel overheen helpen :)

    Beantwoorden
  67. Miriam
    5 juni 2014 at 18:56 (3 jaar ago)

    Jajaja! dit boek zou ik heel graag winnen om mijn steeds gezonder etende collega’s die ik heb aangestoken ook eens te verwennen met lekker, maar gezond zoet!

    Beantwoorden
  68. Karla
    5 juni 2014 at 19:02 (3 jaar ago)

    Ik heb al aantal heerlijkheden gemaakt uit dit boek!
    Ik doe dan ook mee voor mijn vriendin, zij heeft mij overtuigd en veel geleerd ( eerste boek Amber aangeraden) dat ik vind dat zij dit boek verdiend!

    Beantwoorden
  69. Martine
    5 juni 2014 at 19:02 (3 jaar ago)

    Tuurlijk doe ik mee! Ik wil graag wat gezonder gaan bakken, maar daar komt nog niet veel van terecht. Dit boek zou daar wel eens verandering in kunnen brengen.

    Beantwoorden
  70. Mo
    5 juni 2014 at 19:04 (3 jaar ago)

    Oe! Ziet er top uit, ook glutenvrij, dus ik kan wel!

    Beantwoorden
  71. Nicole
    5 juni 2014 at 19:06 (3 jaar ago)

    Geweldige combi: gezond en lekker!! Ben erg benieuwd naar dit kookboek! :)

    Beantwoorden
  72. Sandra
    5 juni 2014 at 19:09 (3 jaar ago)

    Ja!!! Ik wil!! Nee niet trouwen!! De perfecte huisvrouw worden en dan is alle hulp welkom!!!

    Beantwoorden
  73. debora
    5 juni 2014 at 19:20 (3 jaar ago)

    Ik zou heel graag winnen!! Extra inspiratie♥

    Beantwoorden
  74. katja
    5 juni 2014 at 19:21 (3 jaar ago)

    Ajjjjjj dat zijn een hoop reacties! Maar voor dit boek waag ik graag een kansje! Gek op bakken, maar verder dan een bananencake of worteltjestaart kom ik niet…hoog tijd voor nieuwe inspiratie!

    Beantwoorden
  75. Suzan Goudswaard
    5 juni 2014 at 19:23 (3 jaar ago)

    Ik hou van bakken samen met m’n dochtertje Amber van 7 jaar, maar wel op een gezonde en lekkere manier

    Beantwoorden
  76. Hilda
    5 juni 2014 at 19:24 (3 jaar ago)

    Ik ben ook een groot fan van Amber! Heb al haar boeken hier staan..behalve deze dus

    Beantwoorden
  77. Betty
    5 juni 2014 at 19:28 (3 jaar ago)

    40 jaar en nauwelijks bakervaring, gewoon omdat ik er maar niet aan begin…als je iets bakt, eet je het ook op namelijk! En de meeste baksels zijn nou eenmaal vol suiker. Dit boek is dus perfect voor mij, dan kan ik eindelijk toegeven aan mijn drang om te bakken en gezond ook nog!

    Beantwoorden
  78. Sannie
    5 juni 2014 at 19:38 (3 jaar ago)

    Ik ben gek op de recepten van Amber Albarda, zou graag een boek winnen. Thumb up!!!!!

    Beantwoorden
  79. Fraukje
    5 juni 2014 at 19:45 (3 jaar ago)

    Jaaah! Dit boek zou ik graag wille hebben. Sinds een paar weken suikervrij, koemelkvrij en tarwevrij, omdat ik veel last van lichamelijke klachten had. Dit boek zou een uitkomst zijn om lekkernijen te maken.

    Beantwoorden
  80. Laura
    5 juni 2014 at 19:47 (3 jaar ago)

    Ik ben heel benieuwd naar Amber’s nieuwe bakboek! Ik maak al veel lekkere en gezonde dingen, maar het is nog zoeken naar lekkers waar de kinderen ook van smullen. Hopelijk hoef ik met het nieuwe kookboek niet meer alles alleen op te eten (al is dat geen straf:))!

    Beantwoorden
  81. Tineke
    5 juni 2014 at 19:48 (3 jaar ago)

    Naast alle boeken van amber albarda die al in mijn boekenkast staan hoort deze er natuurlijk ook bij! Ik lees graag uit de boeken en ben gek op bakken dus 1+1=2;-)

    Beantwoorden
  82. Bojoura
    5 juni 2014 at 19:53 (3 jaar ago)

    Ik zou dit boek heel graag willen winnen! Ben al een jaartje lactose en glutenvrij bezig en dit boek zou een mooie aanvulling kunnen zijn voor nieuwe lekkere gezonde baksels. En zoonlief kan mooi meesnoepen! 😉

    Beantwoorden
  83. Saskia Bruinsma
    5 juni 2014 at 19:55 (3 jaar ago)

    Ik wil mijn zoontje van 2,5 heel graag met zo min mogelijk geraffineerde voeding groot brengen. Hij heeft nog nooit koekjes, snoepjes en chips gehad, waar ik heel blij mee ben. Maar ik merk dat hij onderhand natuurlijk wel meer interesse krijgt in ander ‘etenswaar’.. Ik wil hem zo graag laten opgroeien met gezond lekkers en met zelf maken. Zodat hij straks het verschil met de producten uit de supermarkt kent en leert dat zelf maken niet alleen veel leuker is, maar ook veel gezonder en vooral veel lekkerder is.

    Beantwoorden
  84. eefdekker
    5 juni 2014 at 19:58 (3 jaar ago)

    ik heb met mijn dieet soms zo ontzettende zin in zoet …. maar hoe kom ik daaraa? dit boek is weellicht een fijne inspiratie oplossing!

    Beantwoorden
  85. Chantal Biersteker
    5 juni 2014 at 19:59 (3 jaar ago)

    Ik bak heel veel en altijd suiker en tarwevrij, en wat nieuwe inspiratie is altijd welkom!

    Beantwoorden
  86. Carola
    5 juni 2014 at 20:01 (3 jaar ago)

    Mijn gewoontes radicaal aan het omgooien. Was vorig jaar al begonnen met bewuster bezig zijn met inkopen, bereiden en eten. 10 kg afgevallen en een super conditie opgebouwd. Vorige maand toch een hartkatheterisatie moeten ondergaan op mijn 42e, dat is behoorlijk hard aangekomen. Maar nu weer verder…ik kan dus wel wat handvatten gebruiken.

    Beantwoorden
  87. Desiree Sip
    5 juni 2014 at 20:07 (3 jaar ago)

    Wauw, wat ziet dat er allemaal lekker uit zeg! Lijkt mij een aanwinst om tussen mijn andere bakboeken te hebben staan :) Ik wil graag mee doen met deze winactie, omdat ik heel erg van bakken houd en ik ook weleens eens aan de ‘lijn’ ben. Ik zou dus graag inspiratie op willen doen voor gezonde bakrecepten!

    Beantwoorden
  88. Danielle
    5 juni 2014 at 20:16 (3 jaar ago)

    Wauw! Bakken is altijd iets geweest wat ik erg leuk vind! Ben sinds vandaag op een gezond gewicht, na 20kg te zijn afgevallen. Om te voorkomen dat de kilo’s er weer aankomen door het ouderwetse bakken, lijkt het gezond bakken boek me een enorme uitkomst! Hoop dan ook dit mooie boek binnenkort te kunnen gaan gebruiken als de laatste 4 kilo’s er ook af zijn! :)

    Beantwoorden
  89. Melanie
    5 juni 2014 at 20:18 (3 jaar ago)

    Dat ziet er goed uit, dat zou een mooie kans zijn om onze dochter van de geraffineerde suikers af te krijgen, eten gaat best goed maar het “lekkers” uit de winkel gaat er veel gemakkelijker in.

    Beantwoorden
  90. barbara
    5 juni 2014 at 20:24 (3 jaar ago)

    ik kan echt niet zonder zoetigheid leven en probeer nu geen suiker meer te eten……..MOEILIJK!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik hoop dat ik het.volhou met dit boek!

    Beantwoorden
  91. Elisa
    5 juni 2014 at 20:34 (3 jaar ago)

    Oooooh! Ik zou dit boek heel graag willen winnen! Ik hou ontzettend veel van bakken, maar met het schrijven met mijn scriptie heb ik hier eindelijk weer tijd voor. Het lijkt me heerlijk om weer te bakken voor mijn blog die ik de afgelopen tijd flink verwaarloost heb. :-) fingerscrossed! (net als voor de goedkeuring van mijn scriptie ;-))

    Beantwoorden
  92. Carolien
    5 juni 2014 at 20:37 (3 jaar ago)

    Wat een geweldig bakboek lijkt me dit. Ik ben dol op het bakken van koekjes en taarten, maar sinds een paar maanden probeer ik zo min mogelijk geraffineerde suikers te eten en het is nog best lastig om taartrecepten te vinden.

    Beantwoorden
  93. Annemieke
    5 juni 2014 at 20:44 (3 jaar ago)

    Heb het boek al aangeschaft (kon niet wachten 😉 )en het is echt een topkookboek! Echt zalige baksels, net weer bezig geweest en het ruikt hier heerlijk naar een rozemarijn-kaasbrood met courgette…. :-)
    Dus mocht je het boek niet winnen… je zult er geen spijt van krijgen als je het koopt!

    Beantwoorden
  94. remy
    5 juni 2014 at 20:47 (3 jaar ago)

    Een vriend van me is er met achter gekomen dat hij een gluten intolerantie heeft. Ik zou hem graag dit boek kado willen geven om hem op weg te helpen in de weg van glutenvrij eten

    Beantwoorden
  95. Ine vd Mark
    5 juni 2014 at 20:49 (3 jaar ago)

    Wauw de foto’s doen me al watertanden. Met al m’n allergieën ben ik altijd op zoek naar baksels die de rest van het gezin ook lekker vindt, dit boek lijkt me ideaal.

    Beantwoorden
  96. Rianne
    5 juni 2014 at 20:57 (3 jaar ago)

    Ik doe heel graag mee!! Ik eet al een tijd bewuster en gezonder, oa meer suiker- en tarwe/glutenvrij en maak dankbaar gebruik van jou recepten op je site en blog :-) Je merkt echt een groot verschil. Een goed (bak)kookboek heb ik alleen nog niet en dit zou zéér welkom zijn, zodat ik de rest thuis, incl 2 kleine koekiemonsters ook zover krijg 😉

    Beantwoorden
  97. Tessa
    5 juni 2014 at 21:10 (3 jaar ago)

    Ik zou deze graag winnen omdat ik mijn voeding voor altijd wil aanpassen. En niet meer voor tijdelijk. Met dit boek heb ik een mooie bron van inspiratie die mij daarbij kan helpen

    Beantwoorden
  98. Ellen Willemsen
    5 juni 2014 at 21:16 (3 jaar ago)

    Omdat mijn zoontje van 5 heftig reageert op allerlei geraffineerde producten, probeer ik hem zo puur mogelijk eten te geven. Soms ontkom je niet aan al die heerlijkheden en misschien kan dit boek mij helpen iets lekkers maar toch verantwoord aan hem te geven! En wij smikkelen natuurlijk mee :)

    Beantwoorden
  99. Rianne Krop
    5 juni 2014 at 21:18 (3 jaar ago)

    Ik ben pas begonnen aan de zoektocht hoe en wat te eten nu ik een allergie heb voor tarwe, zuivel en suiker. Ik vind het best lastig en kookboeken die mij helpen om niet voor de (koel)kast met de vraag: wat kan ik nu eten? zijn zoooo welkom!

    Beantwoorden
  100. Iris
    5 juni 2014 at 21:24 (3 jaar ago)

    Na ruim zes jaar eindelijk medicijn vrij!! Goede reden om te vieren met heerlijke baksels uit dit boek die voor mij 100% goed zijn!! 😀 😀

    Beantwoorden
  101. Chantal
    5 juni 2014 at 21:26 (3 jaar ago)

    Jaaa die wil ik heel graag. Heb haar andere boeken ook en geeft me veel gezonde inspiratie. Naast gezond eten moet je ook genieten en daar gaat dit boek zeker bij helpen!!

    Beantwoorden
  102. mirjam
    5 juni 2014 at 21:27 (3 jaar ago)

    Na een moeilijke basisschool tijd mag onze dochter na de zomervakantie haar passie gaan volgen. Ze gaat naar een vmbo voor de horeca. Ze wil leren bakken en koken en dan bij voorkeur op de gezonde manier. Het boek van Amber zou een fantastisch kado zijn voor onze beginnende kok! :-)

    Beantwoorden
  103. Melissa
    5 juni 2014 at 21:31 (3 jaar ago)

    Ik ben dol op de boeken van Amber! Ik heb zelf alle andere boeken van haar al in de kast staan en kan niet wachten om dit boek bij te voegen aan mijn collectie! Ik ben dol op haar gerechten, ze zijn simpel, lekker en vooral gezond! Ik zou dit boek erg graag willen winnen, dan is mijn collectie compleet (tot het volgende boek uitkomt).

    Beantwoorden
  104. Evelien Tiegelaar
    5 juni 2014 at 21:34 (3 jaar ago)

    Mijn zoon van 8 heeft coeliakie en sinds 2 weken heeft zoon van 11 diabetes. Genoeg reden om inspirerende recepten te zoeken en ook wel te willen winnen!

    Beantwoorden
  105. Angelique
    5 juni 2014 at 21:35 (3 jaar ago)

    Ik zou hem graag cadeau willen doen aan mijn zus, omdat zij diegene is ie mij in aanraking heeft gebracht met gezondere voeding. Ze wil dit boek heel graag hebben en ik wil haar verrassen!

    Beantwoorden
  106. Sanne
    5 juni 2014 at 21:36 (3 jaar ago)

    Wat een mooi boek, ik zou hem graag winnen omdat wij alles zelf bakken sinds wij geen geraffineerde suikers meer eten.

    Beantwoorden
  107. Evi Jacobs
    5 juni 2014 at 21:43 (3 jaar ago)

    Met het PDS-syndroom komt dit vrij van suiker, tarwe en lactose bakboek goed van pas. Kunnen we toch genieten van deze lekkernijen zonder last. Ik kijk er al naar uit om de collega’s te verwennen met de gezonde koekjes.

    Beantwoorden
  108. Inge
    5 juni 2014 at 21:47 (3 jaar ago)

    Ik zou deze leuke boek heel graag winnen omdat ik een echte zoetebek ben en alle inspiratie om af en toe gezond te snoepen is zeker welkom. Ook voor mijn kinderen is minder suiker alleen maar positief!!

    Beantwoorden
  109. Ellen
    5 juni 2014 at 21:49 (3 jaar ago)

    Gewoon omdat ik fan ben :-)

    Beantwoorden
  110. Henny
    5 juni 2014 at 22:04 (3 jaar ago)

    ohhh kan niet wachten om lekker suikervrije en kindvriendlijke recepten te maken met m’n oppas meisje.
    ze vind het nml. heerlijk om mee te helpen in de keuken met roeren en kneden.

    Beantwoorden
  111. Sanne Becks
    5 juni 2014 at 22:16 (3 jaar ago)

    ik ben gek op bakken(en eten)en vind het heerlijk als ik weer een boek heb om mijn recepten aan te vullen.Dat wordt smullen

    Beantwoorden
  112. Danielle
    5 juni 2014 at 22:26 (3 jaar ago)

    Hier nog een grote fan! 😉

    Beantwoorden
  113. Desiree
    5 juni 2014 at 22:54 (3 jaar ago)

    Dit zou perfect uitkomen, mag sinds kort geen tarwe meer & nog een hoop andere ingrediënten, maar de tarwe is nogal lastig aangezien het overal in zit en ik wel ontzettend van lekker eten houd. (dit zou een goed begin worden)

    Beantwoorden
  114. Monique
    5 juni 2014 at 23:06 (3 jaar ago)

    Lijkt me fantastisch om mezelf verder te kunnen ontwikkelen als ‘gezonde chef’ met deze gezonde baksels. Lijkt me heerlijk (en gezond).

    Beantwoorden
  115. Lesley
    5 juni 2014 at 23:08 (3 jaar ago)

    Hi! Ik hou erg van bakken maar zou graag meer lekkere gezonde recepten leren kennen. Ook zou il graag een keer een goed recept vool speltbrood vinden zodat hij eindelijk wel lukt! :)

    Groetjes Lesley

    Beantwoorden
  116. Lisa
    5 juni 2014 at 23:13 (3 jaar ago)

    Ik ben al groot fan van Amber, mn vrienden en ik hebben zelfs een Amber app om elkaar te stimuleren…
    Nu kan ik ze de heerlijkste lekkernijen voorschotelen en mijn man nu misschien ook om krijgen

    Beantwoorden
  117. Ivonne Stumpe
    5 juni 2014 at 23:28 (3 jaar ago)

    Ben nog niet zo lang bezig met suikervrij dus ben nog een groentje en wil graag heel veel bij leren en daar kan ik met behulp van het boek een mooie begin mee maken ..

    Beantwoorden
  118. Jos
    5 juni 2014 at 23:50 (3 jaar ago)

    Lijkt mij een super mooi boek ! En gezonde lekkere baksels zijn bij klein en groot altijd welkom.

    Beantwoorden
  119. Jolanda
    6 juni 2014 at 00:05 (3 jaar ago)

    Nou met drie boeken ga ik toch maar n gokje wagen t lijkt me namelijk helemaal super om voor mijn oma van bijna 85 n lekkere suikervrije taart te kunnen bakken!!! Dus duimen duimen duimen!!!

    Beantwoorden
  120. youri jochems-schultz
    6 juni 2014 at 06:52 (3 jaar ago)

    Te gek! Ik bak erg graag, dit boek winnen zou super zijn!!!

    Beantwoorden
  121. Branca
    6 juni 2014 at 07:28 (3 jaar ago)

    Ik probeer al een tijdje zonder suiker te eten en het komt dan vaak weer neer op havermoutkoekjes. Dit boek zou handig zijn voor meer gezonde ideeën! Ook heb ik s middags vaak zin in iets hartigs maar heb daar nog niet een goede oplossing gevonden. Misschien kan het boek mij daar bij helpen?! :)

    Beantwoorden
  122. Anita Ennema
    6 juni 2014 at 07:45 (3 jaar ago)

    Ik ben net suikervrij begonnen, dus een stukje ondersteuning hierbij in de vorm van leuke en lekkere bakrecepten kan ik wel gebruiken.

    Beantwoorden
  123. Marijke
    6 juni 2014 at 08:08 (3 jaar ago)

    Gezond en suikervrij eten gaat mij redelijk goed af alleen ‘suikeraanvallen’ zijn toch lastig tegen te gaan en dan grijp ik naar dingen die niet goed zijn! Dit boek zou mij bij die aanvallen kunnen helpen door de heerlijke bakrecepten:)
    Weer een kans om hopelijk nu ‘wel’ iets te winnen!;)

    Beantwoorden
  124. Mirjam Houdijk Duursma
    6 juni 2014 at 12:30 (3 jaar ago)

    Leuk! Ik had gezien dat het boek uit was.
    Ik eet sinds januari samen met mijn gezin zonder geraffineerde suikers. Niet altijd even makkelijk als echte zoete kauw 😉 Ik bak dus heel wat af maat ben zelf niet echt wat je noemt creatief in de keuken.
    Vandaar dat ik veel recepten van het Internet haal, zoals van jouw leuke site :-)

    In mijn kast staat helaas nog geen echt suikervrij kookboek, maar hij is meer dan welkom!

    Beantwoorden
  125. nanique
    6 juni 2014 at 15:55 (3 jaar ago)

    Oh die wil ik graag winnen! Ben er nog nieuw in maar sinds kort bezig mijn gezinnetje verantwoord te laten eten. Maar verantwoord kan ook lekker zijn!!! En dit boek zal dan hier thuis ook goed in de smaak vallen denk ik :)

    Beantwoorden
  126. Lucie
    6 juni 2014 at 17:14 (3 jaar ago)

    Dat ziet er veelbelovend uit! Nu nog proeven…;)

    Beantwoorden
  127. Lot
    6 juni 2014 at 18:10 (3 jaar ago)

    De andere heb ik gelukkig ook al, en deze komt er ook, hopelijk via deze win-aktie.
    De lay-out is van haar boeken is ook altijd zo mooi. Valt mij altijd op omdat het mijn werkwas.

    Beantwoorden
  128. Wendy
    6 juni 2014 at 22:07 (3 jaar ago)

    Ik heb pas met dit boek in mijn handen gestaan, maar niet gekocht omdat mijn budget het niet toe laat op dit moment. Het staat wel op mijn verlanglijst voor mijn verjaardag (eind sept) maar ik zou het helemaal tof vinden om de gasten op mijn te kunnen trakteren op deze lekker recepten. Daarnaast wil ik mijn vriend ook overtuigen dat gezond eten ook lekker kan zijn en dit boek helpt daar absoluut bij!

    Beantwoorden
  129. The sea is my cup of tea
    6 juni 2014 at 22:25 (3 jaar ago)

    Nou, nu de winkansen verdriedubbeld zijn waag ik ook maar een gokje! Als jij enthousiast bent over haar boek dan zal het vast bomvol staan met lekkere receptjes :) Ik kan altijd inspiratie gebruiken op het gebied van glutenvrij bakken, want ik hou van gezond en ik experimenteer graag met nieuwe receptjes in de keuken!

    Beantwoorden
  130. Leonard
    7 juni 2014 at 17:12 (3 jaar ago)

    Ik wil wel zo’n bakboek om meer te kunnen bakken zoals deze net gebakken suikervrije RabarberAbrikozentaart met een glutenvrije bodem van amandel- en kokosmeel :) Jummie…! (voor foto zie reactie op Facebook)

    Beantwoorden
  131. Judith Hultermans
    8 juni 2014 at 11:04 (3 jaar ago)

    Ik ben erg benieuwd naar de recepten in dit boek. Ik bak en kook graag en tegenwoordig zoek ik steeds meer naar lekkere en gezonde recepten! Ik ben benieuwd!

    Beantwoorden
  132. M.B.
    8 juni 2014 at 22:49 (3 jaar ago)

    De andere boeken vond ik ook al erg inspirerend. Ik Ben gek op bakken dus dit zou een mooie aanvulling zijn op mijn andere boek.

    Beantwoorden
  133. Ilse
    9 juni 2014 at 21:40 (3 jaar ago)

    Oh ik zou heel graag een boek willen met tips over verantwoord bakken.
    Mijn pubers moeten eigenlijk allebei minder suiker eten vanwege een stoornis, maar ja het zijn en blijven pubers en die eten niets wat egzodn is.
    Wellicht staan hier lekkere dingen in die ze eten zonder in de gaten te hebben dat het eigenlijk gezond is.

    Beantwoorden
  134. Sandra
    9 juni 2014 at 22:26 (3 jaar ago)

    Ik ben ontzettend benieuwd en nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden omtrent het bakken. Ik merk dat er heel veel suiker gebruikt wordt, bij mijn baksels. En weet dat het anders kan :) maar hoe?! Daar heb ik nog totaal geen weet van en ervaringen mee.. ik zou het heel graag gaan proberen en de wereld van het Gezonden Bakken willen ontdekken!

    Beantwoorden
  135. peggy
    10 juni 2014 at 22:25 (3 jaar ago)

    Zo lang gezocht naar bakboeken die rekening houden met allergieën/intoleranties!! Heel fijn dat ze nu te vinden zijn 😀 ik word er vrolijk van! Lekker aan de slag.. en iedereen laten meegenieten van mijn baksels (ze vinden het altijd zo zielig als ik op een verjaardag geen taart mag, of op het werk geen gebakje).. Ik kan ze nu makkelijk laten zien dat mensen met een allergie/intolerantie ook kunnen smullen van gebakjes/koekjes/taart enz 😀

    Beantwoorden
  136. Nadine Hegen
    10 juni 2014 at 22:31 (3 jaar ago)

    Zou super zijn, als ik nog kans maak.. Heb na mijn zwangerschap ontdekt dat ik niet tegen gluten en suiker kan.. En ben zoekende in de wereld hier van, druk met van alles wat nog wel te eten.. Ben zo’n zoete kauw dus dit boek zou perfect uit komen :)

    Beantwoorden
  137. Kim Beekhuizen
    11 juni 2014 at 07:12 (3 jaar ago)

    Nog eventjes hard duimen! Vandaag de laatste dag! Zou zo mooi zijn als ik hem mag bekijken en lekkere dingetjes uit koken! Wil graag healthy door het leven! Soms is dat lastig aangezien ik in de bakkerij sta! Extra hard duimen dus alleen al voor mijn lichaam helemaal healthy maken

    Beantwoorden
  138. Peyta
    11 juni 2014 at 07:24 (3 jaar ago)

    Lijkt me een geweldig boek! In een herstelperiode kan mijn lichaam dit wel gebruiken. en dan ook nog tarwevrije en suikervrije recepten! Geweldig. Anders moet ik altijd recepten ‘ombouwen’. Nieuwe inspiratie altijd welkom!

    Beantwoorden
  139. José Zwiers
    11 juni 2014 at 07:45 (3 jaar ago)

    Om allerlei redenen is nu het moment om weer gezonder te gaan eten. Dit mooie boek zou me hier geweldig bij kunnen helpen. 😉

    Beantwoorden
  140. Sanne Delfgou
    11 juni 2014 at 07:45 (3 jaar ago)

    Ja wil ik!!!!! Ik heb ook alle andere boeken van Amber. Het leukste vind ik als andere mensen komen eten om te laten zien hoe lekker en leuk gezond eten kan zijn! Bakken is nog wel eens lastig, dus dit boek zou helemaal goed uitkomen :)

    Beantwoorden
  141. Minke
    11 juni 2014 at 07:47 (3 jaar ago)

    Dit boek zou zo goed van pas komen! Bezig met de afvalstrijd van mijn leven zonder gbp, gewoon gezond leven! Het zou me inspireren om verder te gaan met deze zware strijd! Bakken is altijd mijn hobby geweest maar al maanden lang bak ik de zelfde suikervrije receoten. Tijd voor iets nieuws!

    Beantwoorden
  142. Dafne Thielking
    11 juni 2014 at 07:51 (3 jaar ago)

    Ja ik zou graag dit mooie boek willen winnen, lijkt me top om weer eens uit een boek te mogen bakken en dan maar uit dit prachtige boek!

    Beantwoorden
  143. Manja
    11 juni 2014 at 07:55 (3 jaar ago)

    Ik zou het boek heel graag voor mijn zus willen winnen. Ze helpt mij en vooral mijn zoontje altijd met zoveel uitzoek werk om de meest natuurlijke ondersteunende producten en artikelen helemaal uit te pluizen ook buitenlandse sites om te zien wat het “beste” is en waar te bestellen. Daarnaast eet ze zelf met haar gezin volledig suiker en zuivelvrij (en andere “meuk-vrij”), dat ik het haar gun om met dit boek ook heerlijke bak recepten uit te proberen om lekker samen verantwoord te kunnen “gezondigen”

    Beantwoorden
    • Susansvkodc
      11 juni 2014 at 09:04 (3 jaar ago)

      Manja, Wat lief dat je dit doet voor mij! Ik doe het natuurlijk met alle liefde en plezier, daar hoeft natuurlijk helemaal niets tegenover te staan. Maar dit zo van je lezen vind ik wel heeeel erg leuk!
      <3 X
      Natuurlijk zou ik het boek ook graag winnen, omdat het heel veel uitpluiswerk scheelt en alles waar ook wij voor staan blijkbaar gebundeld is in 1 boek…

      Beantwoorden
  144. jacqueline kersbergen
    11 juni 2014 at 08:03 (3 jaar ago)

    Omdat ik mij oa via jouw bloq aan het verdiepen ben in gezond eten komt dit boek goed van pas.

    Beantwoorden
  145. Marion
    11 juni 2014 at 08:03 (3 jaar ago)

    Het pure eten heb ik pas echt ontdekt door Amber. Maar ook hoe goed je je er door gaat voelen. Erg fijn als je vaak vermoeid bent door de ziekte van Crohn. Maar het bakken op een gezonde manier moet ik eigenlijk nog ontdekken en daarom zou dit boek een mooie uitkomst zijn!

    Beantwoorden
  146. Yaron
    11 juni 2014 at 08:06 (3 jaar ago)

    Brood recepten zijn meer dan welkom. Boek ziet er mooi uit. Handig met al die plaatjes. Vooral voor mannen.

    Beantwoorden
  147. Marijn
    11 juni 2014 at 08:07 (3 jaar ago)

    We zouden heel graag in aanmerking willen komen. Zins 8 weken staat onze levens op z’n kop door glutenallergie. Al moet ik zeggen dat we hierdoor gezonder zijn gaan eten en ik uiteraard etiketten ben gaan lezen en gezien hoeveel troep er eigenlijk in onze voeding zit. Dus zelf maken is het beste!

    Beantwoorden
  148. channa
    11 juni 2014 at 08:15 (3 jaar ago)

    Wat een leuke actie!!! Ik heb nog geen Gezond bakken boek in de keuken liggen. Ik ben sinds begin april suikervrij aan het eten. Iets lekkers en moois bakken vind ik erg leuk. En als ik volgende maand verhuist ben dan heb ik een mooie grote oven, i.p.v. Nu een combi-magnetron, waar ik de recepten van dit boek lekker kan gaan uitproberen. Dus ja Ik wil deze actie heel graag winnen……….

    Beantwoorden
  149. Mirjam van der Brugge
    11 juni 2014 at 08:17 (3 jaar ago)

    Wat zou ik dit boek graag willen winnen. Ik heb geen heel verhaal oid maar dat maakt mijn wens dit boek te gebruiken niet minder.

    Beantwoorden
  150. Sylvia
    11 juni 2014 at 08:30 (3 jaar ago)

    Heel graag zou ik meer willen gaan bakken! Een boek met recepten zou echt een uitkomst zijn!

    Beantwoorden
  151. Anouk
    11 juni 2014 at 08:31 (3 jaar ago)

    Zou ik met dit boek al mijn bakvormen kunnen gebruiken? Zouden de zonen van 8, 6 en 2 proefkonijn willen spelen? Gaat “THE special one” blij zijn met een dessertboek met heel weinig lactose producten? Natuurlijk! Wat een lompe vraag. Laat maar komen dat winnend ticketje. :)

    Beantwoorden
  152. Joyce
    11 juni 2014 at 08:41 (3 jaar ago)

    Ik zou het boek heel graag eillen winnen omdat ik net over ben op suiker, meuk en glutenvrij in de hoop dat het mijn gezondheid ten goede komt. Wat goede recepten kan ik dus wel gebruiken!

    Beantwoorden
  153. Lorena Mol
    11 juni 2014 at 08:44 (3 jaar ago)

    Ik heb helaas al jaren last van PDS, ik moet daarom altijd letten op mijn eten en het liefst glutenvrij, brood neem ik dan ook echt beperkt. Vaak eet ik havermout, yoghurt en glutenvrije speltcrackers. Mij lijkt dit boek echt super om wat meer variatie te krijgen in mijn gezonde eetpatroon en bij visite ook eens gezellig mee kan doen met de lekkere bakrecepten zonder buikkrampen, ik hoop dat ik hem zal winnen dit boek is een goede motivatie! Liefs, Lorena.

    Beantwoorden
  154. Doetie
    11 juni 2014 at 08:49 (3 jaar ago)

    Tarwe/gluten vrij en suikervrij.
    Dit boek zou een uitkomst zijn voor mij.

    Beantwoorden
  155. Romy
    11 juni 2014 at 08:51 (3 jaar ago)

    Ik zou erg graag willen winnen! Leuke winactie! Dan kan ik weer bakken :)

    Beantwoorden
  156. Linda
    11 juni 2014 at 08:54 (3 jaar ago)

    Wat een gaaf boek is dit!! Heb ‘m in de boekwinkel al in mijn handen gehad en even doorgebladerd. Eindelijk eens een boek met (onder andere) glutenvrije recepten die niet stoffig zijn. Het is nu een jaar geleden dat er een glutenintollerantie bij mij geconstateerd is en er gaat geen dag voorbij dat ik niet opzoek ben naar lekkere glutenvrije en het liefst ook suikervrije baksels. Dit boek heeft ze gewoon! Ik ga duimen want dit boek zou ik zo graag willen winnen

    Beantwoorden
  157. Marleen
    11 juni 2014 at 09:01 (3 jaar ago)

    Dol op lekker eten! Nieuwe inspiratie om dagelijks en op feestjes mijn gezin, vrienden en familie te blijven verrassen met lekker gezond eten.

    Beantwoorden
  158. Maaike Sprokkel
    11 juni 2014 at 09:02 (3 jaar ago)

    Gezond & suikervrij bakken klinkt goed. Ik win graag dit boek voor extra receptinspiratie!

    Beantwoorden
  159. Linda Schaap
    11 juni 2014 at 09:05 (3 jaar ago)

    Als tante Taartje je bijnaam is maar je houdt ook van sporten en gezond leven/eten, dan is dit het perfecte boek! Zo kan ik mijn bijnaam behouden! :)

    Beantwoorden
  160. anita loonstra
    11 juni 2014 at 09:08 (3 jaar ago)

    Nummer 160 die graag het boek wil winnen, hoe cool is dat !

    Beantwoorden
  161. Tara
    11 juni 2014 at 09:10 (3 jaar ago)

    Eindelijk nog meer recepten voor zoete en hartige baksels, precies waar ik zo dol op ben en niet altijd mag eten. En aangezien die van mij ook vaak mislukken kan ik zo’n kookboek wel gebruiken vooral van Amber! Het eerste boek is ook zo geweldig. Een mooie aanwinst dus!!

    Beantwoorden
  162. Saar
    11 juni 2014 at 09:47 (3 jaar ago)

    Op naar de Next Generation om eindelijk af te rekenen met overvloedige suikers en gluten uit onze voedselcultuur and we can do it! Benieuwd naar dit spannende boek om suikervrij te bakken, kom maar op!!

    Beantwoorden
  163. Petra
    11 juni 2014 at 09:56 (3 jaar ago)

    Héél erg graag zou ik dit boek in mijn bezit willen krijgen, als waardevolle aanvulling op mijn gezondheid. Ik ben inmiddels 40 kilo afgevallen, door het elimineren van tarwe & suiker en ben spelt gaat eten. Mede daardoor is mijn artrose verminderd, waar ik erg blij mee ben. Ik heb het afvallen zelf op eigen kracht gedaan, maar zou nu zo erg graag dit mooie en waardevolle bak boek willen hebben om weer eens iets verantwoord lekkers te kunnen maken & eten!

    Beantwoorden
  164. Margriety
    11 juni 2014 at 10:06 (3 jaar ago)

    O wat leuk! net op tijd om mee te dingen naar het boek. Ik kom het tegen tijdens mijn zoektocht naar glutenvrije recepten. Ik weet er nog niet zoveel fijn. De gerechten op de foto’s zien er likkebaardend lekker uit!

    Beantwoorden
  165. Linda
    11 juni 2014 at 10:17 (3 jaar ago)

    Geweldig, mede dankzij deze website is suikervrij en gezond bakken mijn nieuwe hobby! Ik zou dit boek dan ook heel graag winnen :-)

    Beantwoorden
  166. vanessa
    11 juni 2014 at 10:25 (3 jaar ago)

    ben ik nog op tijd voor de actie??
    natuurlijk wil ik ook graag het boek van Amber winnen, heb haar andere boeken bij de bieb geleend en ik heb er veel van geleerd.
    maar…..ik ben hier niet zo handig in, hoe deel ik de foto/update van Gezond Bakken op Facebook ? :-{

    Beantwoorden
  167. Ingrid
    11 juni 2014 at 10:31 (3 jaar ago)

    Ik ben dol op bakken en mijn kinderen ook maar het mag wel wat gezonder en met dit mooie boek gaat dat zeker lukken!

    Beantwoorden
  168. Kim Neelen
    11 juni 2014 at 10:48 (3 jaar ago)

    Mooi boek met prachtige foto’s waar ik graag uit wil bakken met mijn kids! Maar dan op een verantwoorde manier! Fingers crossed!!

    Beantwoorden
  169. Simoneolivia
    11 juni 2014 at 11:04 (3 jaar ago)

    Omdat ik over 3 weken jarig ben en het boek wellicht net op tijd is om bakinspiratie op te doen zodat ik mijn bezoek kan verrassen met eerlijke en gezonde lekkernijen! I LOVE AMBER!

    Beantwoorden
  170. Anita H.
    11 juni 2014 at 11:37 (3 jaar ago)

    Nou, snel even op de valreep…. Het eerste boek van Amber heb ik in mijn bezit. Daar staan dingen in die ik al wist (al jaren zeer grote interesse in gezonde, pure voeding), maar ik heb er ook veel nieuws uitgehaald. Daarnaast ook fijn dat daar zoveel weetjes bij elkaar zijn verzameld. Mooi naslagwerk! Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit ook een goed en voor mij zeer bruikbaar boek is. Dat gezond bakken mogelijk is, wist ik wel dankzij de kookblogs op internet. Ik heb nog geen recept uitgeprobeerd. Maar met zo’n heel boek met gezonde bakrecepten, wil ik zeker aan de slag. Ik ben niet anders gewend: soms op een verjaardag even goed zondigen en soms daarna een beetje ziekjes… Maar gebak eten zonder last naderhand en zonder schuldgevoel naar mezelf: heerlijk. En natuurlijk leuk om mee uit te pakken als ik mijn verjaardag vier.

    Beantwoorden
  171. Erica Horsman
    11 juni 2014 at 12:55 (3 jaar ago)

    Wat een leuke actie, wie wil dat nou niet; een gratis boek vol lekkernijen maar dan op een gezonde en verantwoorde manier! Sinds kort ben ook ik wat bewuster met gezonde voeding bezig en raak langzaam enthousiast. Het smaakt lang zo slecht niet als ik dacht. Maar nog niet zo goed in het zelf verzinnen, dus het boek zou een welkome aanvulling zijn :-)

    Beantwoorden
  172. Rachel
    11 juni 2014 at 13:16 (3 jaar ago)

    Ik heb het boek, Eet jezelf mooi slank en gelukkig, van Amber Albarda. Ik vind het een ge-wel-dig boek. Amber is een ontzettend goede voedingsdeskundige. Ze geeft niet alleen aan wat gezond eten is, maar ook waarom het goed is en wat slecht eten met je lichaam doet. Ik vond het fijn om ook een stukje biologie les te krijgen.
    Ik ben heel erg benieuwd naar haar nieuwste boek.

    Beantwoorden
  173. Andrea Lourens
    11 juni 2014 at 13:27 (3 jaar ago)

    Net voor kleuterdochter een bakblik vol suikervrije havermoutkoekjes gebakken….Reactie: ‘die vind ik vies mama’. Grmpf. Ik heb nu dus zwaar behoefte aan lekkere suikervrije bakrecepten :-)

    Beantwoorden
  174. Nathalie
    11 juni 2014 at 13:47 (3 jaar ago)

    Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Ik probeer mij bezig te houden met gezonde voeding maar juist de koekjes,taart en chocolade mis ik te erg waardoor ik weer over de schreef ga. Mijn dochter van 2,5 jaar geef ik geen suiker. Maar hierin kan ik nog wel extra tips en inspiratie gebruiken. Lijkt me dan ook geweldig om dit boek te winnen omdat ik mijn hele gezin hiervan profiteert!

    Beantwoorden
  175. Rogier
    11 juni 2014 at 13:52 (3 jaar ago)

    Ik zou het boek graag winnen omdat ik de 40KG die ik afviel, voor altijd kwijt wil blijven!

    Beantwoorden
  176. Pauline
    11 juni 2014 at 14:11 (3 jaar ago)

    Ik zou het nieuwe bakboek van Amber Albarda heel graag winnen omdat ik een onwijze koekenbakker ben…maar dan wel een gezonde 😉

    Beantwoorden
  177. linda
    11 juni 2014 at 14:40 (3 jaar ago)

    Ik houd van Zoet en van lekker brood. Helaas krijg ik van gewoon vaak n opgeblazen gevoel. Verantwoord bakken en vooral het zelf maken van brood is toch het fijnste. Ik ben heel erg benieuwd naar de recepten in dit boek!!

    Beantwoorden
  178. suzanne
    11 juni 2014 at 14:47 (3 jaar ago)

    Ik wil heel graag inspiratie opdoen voor mijn nieuwe gezonde leefstijl

    Beantwoorden
  179. eline
    11 juni 2014 at 14:53 (3 jaar ago)

    waarom ik hem zou willen winnen… mmmm omdat ik erblij van wordt. maar vooral omdat ik sinds een week suiker en glutenvrij eet. ik me beter voel. maar nog erg opzoek ben naar recepten om niet te eentonig te eten.

    Beantwoorden
  180. Saskia
    11 juni 2014 at 17:11 (3 jaar ago)

    Ik zou het boek heel graag willen winnen, omdat ik bezig ben om het roer drastisch om te gooien en alle hulp, ook in de vorm van zo,n mooi boek, welkom is

    Beantwoorden
  181. renate
    11 juni 2014 at 17:21 (3 jaar ago)

    Na jaren eindelijk een diagnose nu het roer om, dit boek is een mooie start

    Beantwoorden
  182. Lotte Brinke
    11 juni 2014 at 17:57 (3 jaar ago)

    I do!

    Beantwoorden
  183. Tiny zuiderhoek
    11 juni 2014 at 18:32 (3 jaar ago)

    Ik zou zo ontzettend graag dit prachtige boek willen winnen (hebben)

    Beantwoorden
  184. Ellen Weisbeek
    11 juni 2014 at 20:36 (3 jaar ago)

    Ik ben sinds kort aan het experimenteren met gezond eten en dan met namen met het bakken van allerlei lekkers, daar zou dit boek goed bij helpen (en ik alle hulp nodig heb 😉 )!

    Beantwoorden
  185. Anja van Deursen
    11 juni 2014 at 22:34 (3 jaar ago)

    Wie niet waagt, wie niet wint!!!
    En ik ben helemaal niet bekend met haar boeken…………………..

    Beantwoorden

Geef een reactie