Review Goed Zoet Bakken zonder suiker

Review + Winactie! Goed Zoet – Bakken Zonder Suiker

Twee weken geleden werd er een nieuw suikervrij kookboek gelanceerd: Goed Zoet – bakken zonder suiker. Als suikervrije bakfanaat ontving ik een uitnodiging om de lancering van Goed Zoet! bij te wonen. In de uitnodiging stond al dat er suikervrije koekjes uit het boek geproefd konden worden, dus vol verwachting reisde ik af naar de locatie Koof!, een gave pop-up soep en salade bar in Hoog-Catharijne bij Utrecht Centraal.

Goed Zoet! komt van de hand van Nanne Hogeland, die zelf erg ziek werd tijdens haar zwangerschap en suiker heel slecht bleek te verdragen. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, zag ze dit nieuws als een uitdaging en ging ze experimenteren met suikervrij koken en in het bijzonder met bakken. Ze deed een hoop kennis op over wat suiker met je lichaam doet en welke vervangers je kunt gebruiken om tóch lekker te kunnen blijven bakken. In Goed Zoet! vind je een hoofdstuk dat volledig in het teken staat van de verschillende suikervervangers (goed en slecht(er)) en wat ze voor effect hebben op het lichaam.

Goed Zoet! Bakken zonder suiker

Goed Zoet! Bakken zonder suiker

En meest belangrijk; het boek staat propvol lekkere recepten. Zo proefde ik bij de lancering chocolate chip peanut butter cookies en maakte ik op basis van het recept in het boek een eigen versie van deze koekjes, met stevia en kokosolie. Verrukkelijk! Een groot deel van de recepten is naast suikervrij ook nog eens glutenvrij. Daarnaast staan er bij ieder recept tips hoe je bepaalde ingrediënten, zoals roomboter, kunt vervangen door bijvoorbeeld kokosolie. Ideaal.

Kokos power bites Goed zoet

Kokos power bites Goed zoet

Chocolate chip Peanut butter cookies Goed zoet

Chocolate chip Peanut butter cookies Goed zoet

Cheesecake met Pit uit Goed Zoet

Cheesecake met Pit uit Goed Zoet

Het boek is ook geschikt voor de wat meer onervaren suikervrije bakker; alle recepten zijn namelijk duidelijk uitgeschreven en goed te volgen. Ook is de vormgeving van Goed Zoet! werkelijk prachtig. De relatief kleine uitgeverij Loopvis heeft de vormgeving verzorgd en de grappige, vrolijke retro stijl geeft het boek én de recepten net dat beetje extra. Een onwijs leuk boek om op de plank (liever in je keuken) te hebben staan en om heel veel suikervrije inspiratie uit op te doen.

Het allerleukste: ik mag een exemplaar van Goed Zoet! weggeven aan een lezer(es) van Focus on Foodies! Nanne heeft het boek helemaal speciaal gesigneerd met een boodschap en ik kan je vertellen dat je heel blij wordt van dit bijzondere kookboek. Wil jij ‘m graag thuis ontvangen?

Speciaal gesigneerd exemplaar

Speciaal gesigneerd exemplaar

1. Laat een reactie achter bij het bericht over Goed Zoet! op de Facebookpagina van Focus on Foodies

én

2. Laat een (zelfde) reactie achter hieronder op de blog, zodat ik je per email kan benaderen als je hebt gewonnen.
Woensdag 28 mei wordt bekend gemaakt wie dit mooie boek thuisgestuurd krijgt!

Update: de winnares van het gesigneerde examplaar Goed zoet! is geworden: Jacintha van Ommeren. Van harte gefeliciteerd, je hebt een persoonlijke mailtje van mij ontvangen!
Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, er komen nog andere gezonde kookboeken aan :-)! Maar dit is zeker een aanrader, dus als je het boek toch graag in huis wilt hebben, zie de link hieronder :-).

Goed Zoet – bakken zonder suiker – € 29,95

Uitgeverij Loopvis

Er zijn 132 reacties op Review + Winactie! Goed Zoet – Bakken Zonder Suiker

  1. petravis
    21 mei 2014 at 06:24 (4 jaar ago)

    Wat ziet dit er inspirerend uit! Ik doe graag mee met de winactie. Mooie foto’s, positieve woorden, heerlijke recepten lijkt me!

    Beantwoorden
  2. Cindy Guchelaar
    21 mei 2014 at 06:26 (4 jaar ago)

    Dit boek zou een geweldige aanvulling voor mij zijn. We hadden afgelopen zondag een high-tea (met suiker) met vriendinnen en ben er behoorlijk naar van geweest….. Zou dit graag eens suikervrij overdoen :-) Groetjes Cindy

    Beantwoorden
  3. Marjolein Vliegen
    21 mei 2014 at 06:34 (4 jaar ago)

    Ik zou dit bakboek heel graag willen winnen! Wie weet kan ik zelfs de combinatie maken met glutenvrij :) *gezond*

    Beantwoorden
  4. Inge
    21 mei 2014 at 06:45 (4 jaar ago)

    Omdat ik juist met een suiker – gluten vrij dieet ben begonnen en in het buitenland woon, zou ik dit boek graag aan mijn nieuwe bakboeken collectie voegen. Hou Van je blog <3

    Beantwoorden
  5. youri jochems-schultz
    21 mei 2014 at 06:51 (4 jaar ago)

    Leuk! Ben een echte snoepkont en wil graag verantwoorder smullen van lekkere dingen dus dit boek zou erg leuk zijn voor mijn inspiratie!

    Beantwoorden
  6. Gea van Kammen
    21 mei 2014 at 06:54 (4 jaar ago)

    Nu ik suiker helemaal niet meer lekker vindt zou dit een uitkomst zijn om lekker verder te experimenteren.

    Beantwoorden
  7. dianne
    21 mei 2014 at 06:56 (4 jaar ago)

    Zou ik dan toch nog leren bakken????

    Beantwoorden
  8. Natascha Hankel-planting
    21 mei 2014 at 07:01 (4 jaar ago)

    Wauwww! Wat fijn een boek vol heerlijke recepten! Hop de vuilnisbak in met die losse velletjes! Heb er zin in!!

    Beantwoorden
  9. deesjorissen
    21 mei 2014 at 07:13 (4 jaar ago)

    Ooooooh wat zou ik dit boek graag winnen♡… Ik ben nu zo’n 3 maanden suikervrij en voel me fitter dan ooit. Dit prachtige bakboek zou kunnen helpen om toch zoete feestelijke genietmomentjes te creëren in mijn suikervrije leven!

    Beantwoorden
  10. Monique
    21 mei 2014 at 07:15 (4 jaar ago)

    Looks good! Die wil ik heel graag winnen!

    Beantwoorden
  11. lilian
    21 mei 2014 at 07:18 (4 jaar ago)

    Deze zou ik wel graag willen winnen zodat ik op mijn cheatdays toch gezonde snacks kan nemen, dat vind ik nu nog wel eens lastig! :)

    Beantwoorden
  12. Marly
    21 mei 2014 at 07:27 (4 jaar ago)

    Mmmh….nu al zin om de cheesecake met pit, te maken voor mijn kleutertje met pit…ook een mooie toevoeging voor op het picknickkkleed met dit zomerse weer!

    Beantwoorden
  13. Jacintha
    21 mei 2014 at 07:31 (4 jaar ago)

    How nice!!! Ziet er super leuk uit en lijkt me heerlijk! Ik eet al een tijdje zo goed als suikerloos en wil m’n kids hiervan graag overtuigen met lekkere baksels zonder suiker! Dus ik wil dit coole boekje graag winnen!

    Beantwoorden
  14. Nick
    21 mei 2014 at 07:42 (4 jaar ago)

    Ik zou dit bakboek heel graag voor mijn zus willen winnen. Zij inspireert mij enorm om oa suikerloos door het leven te gaan.

    Beantwoorden
  15. marieke
    21 mei 2014 at 07:45 (4 jaar ago)

    Je boft maar met al die uitnodigingen die je krijgt. En al het lekkers wat je mag proeven. Je laat ook wel erg mooie en lekkere dingen zien op de foto’s. Mmm, ik krijg nu al zin om te gaan bakken uit dit mooie boek.

    Beantwoorden
  16. Dafne Thielking
    21 mei 2014 at 07:47 (4 jaar ago)

    Ja, heel graag zou ik dit mooie boek willen winnen!

    Beantwoorden
  17. Anoeska
    21 mei 2014 at 07:51 (4 jaar ago)

    Ik ben nu al 3 jaar suikervrij maar ik vind het nog steeds lastig. Ik zou wel weer eens iets echt lekkers willen eten. Hopelijk kan dit mooie boek mij daarbij helpen!

    Beantwoorden
  18. marjoleinboele
    21 mei 2014 at 07:52 (4 jaar ago)

    Dat ziet er uit om te watertanden. Volgens mij is hier een heleboel inspiratie uit te halen. Ik zou dit boekje graag willen winnen, zo kunnen mijn kindjes ook lekker snoepen. O en ik ook natuurlijk :-)

    Beantwoorden
  19. Sylvia wilbrink
    21 mei 2014 at 07:53 (4 jaar ago)

    Het zou geweldig zijn om dit boek te winnen! Ik eet suikervrij en ons zoontje heeft coeliakie en moet dus glutenvrij eten. Eigelijk alles wat glutenvrij is zit vol met (veeeel) suiker :-(
    Dus een boek zonder suiker en glutenvrij zou een grote hulp bij het bakken zijn!

    Beantwoorden
  20. mariska
    21 mei 2014 at 07:54 (4 jaar ago)

    Wat ziet dit boek er mooi en inspirerend uit. Ik zou hier graag uit willen bakken voor mijn kinderen. Suikervrij!

    Beantwoorden
  21. Bianca van H
    21 mei 2014 at 07:55 (4 jaar ago)

    Lekker!

    Beantwoorden
  22. Fraukje
    21 mei 2014 at 08:00 (4 jaar ago)

    Oeh, dit zou een fijn boek zijn om verlangens naar zoete lekkernijen te stillen! Deze zou ik graag willen winnen! :-)

    Beantwoorden
  23. Evelien Tiegelaar
    21 mei 2014 at 08:09 (4 jaar ago)

    Dit zou fijn zijn! Voor mijn jongste zoon kook ik al jaren glutenvrij, dus daar ben ik wel vertrouwt mee. Sinds 2 weken weten we dat onze oudste zoon diabetes heeft en daarvoor suikervrij moet diëten. Dit vind ik nog een hele zoektocht en uitdaging. Dus zo’n mooi boek is precies het steuntje in de rug!

    Beantwoorden
  24. chantal
    21 mei 2014 at 08:09 (4 jaar ago)

    Leuk! Ik ben onlangs gestart met minder suiker eten, maar op het gebied van lekkernijen vind ik dit nog lastig dit boek zou mij enorm helpen om een nog beter suikervrij leven te volgen.

    Beantwoorden
  25. Miriam
    21 mei 2014 at 08:12 (4 jaar ago)

    Ik kook al veel suiker- en tarwevrij, maar met name bij zoetigheden heb ik er nog problemen mee omdat ik niet goed weet hoe ik met alternatieven een goed resultaat krijg. Dit boek zou mij weer een stapje in de goede richting helpen!

    Beantwoorden
  26. Martine
    21 mei 2014 at 08:15 (4 jaar ago)

    Dit boek lijkt me erg leuk. Ik zou wel eens wat meer willen experimenteren met suikerloos bakken en de alternatieven willen onderzoeken.

    Beantwoorden
  27. Anneke Huizer
    21 mei 2014 at 08:23 (4 jaar ago)

    NATUURLIJK wil iedereen graag z’n mooi en lekker boek. Het ziet er super uit en door al die heerlijke recepten worden we er allemaal vrolijk van.

    Beantwoorden
  28. Cheyenne Wehren
    21 mei 2014 at 08:24 (4 jaar ago)

    wat tof! ik doe mee :) als enorme stresskip is bakken een van de dingen die mij kan afleiden en weer rustig maken, maar nu ben ik er ook achter gekomen dat ik suikervrij(er) moet gaan eten… en dat maakt het bakken nu toch wel ietsjes moeilijker! goed zoet zou ik graag in mijn keukentje willen :)
    xo, cheyenne

    Beantwoorden
  29. Jorien
    21 mei 2014 at 08:31 (4 jaar ago)

    Geen Danoontje power maar elke dag Goed zoet-powerrrrrr! Om heerlijke dingen mee te maken en als gezonde, gepassioneerde inspiratie voor het maken van mijn foodblog.

    Beantwoorden
  30. Nanne
    21 mei 2014 at 08:33 (4 jaar ago)

    Hoi Lianne, wat ontzettend leuk om je review te lezen! Leuk dat je zo enthousiast bent over Goed zoet! :) Groetjes, Nanne

    Beantwoorden
  31. emy
    21 mei 2014 at 08:36 (4 jaar ago)

    Minder suiker gebruiken staat al een tijd op mijn to do-lijst. Maar het komt er nog niet altijd van. Dit mooie bakboek zou weer een mooie stap in de richting zijn!

    Beantwoorden
  32. Hanna ter Veen
    21 mei 2014 at 08:37 (4 jaar ago)

    Sinds een paar maanden zijn we op de suikervrije toer. Maar sinds de ontdekking van écht lekkere zoete bakrecepten ben ik helemaal om. Het kan dus echt: Goed zoet!

    Beantwoorden
  33. marianne
    21 mei 2014 at 08:40 (4 jaar ago)

    Ik kook/eet grotendeels suikervrij, maar ooooh wat vind ik het moeilijk om lekker koekjes en dergelijke te bakken die toch lekker zoet zijn…met name voor die kleine meid van ons! Dus dit boek weet me hopelijk op het juiste pad te brengen wat betreft het bakken!

    Beantwoorden
  34. Gea
    21 mei 2014 at 08:42 (4 jaar ago)

    Ik Focus mij alleen nog maar op Good Foodies, thxnks to you Lianne. Suikervrij? Mijn lichaam kan er van binnen niet meer buiten♥Ik maak vast ruimte op mijn boekenplank…

    Beantwoorden
  35. helen
    21 mei 2014 at 08:43 (4 jaar ago)

    als liefhebber van bakken, en vooral zonder verkeerde toevoegingen, zou ik dit boek heel graag willen hebben

    Beantwoorden
  36. Christa Janssens
    21 mei 2014 at 08:43 (4 jaar ago)

    Ja, ik wil graag meedoen. Een mooi en inspirerend bakboek
    XX Christa

    Beantwoorden
  37. Chantal
    21 mei 2014 at 08:45 (4 jaar ago)

    Leuke review! Ik ben heel nieuwsgierig naar het boek geworden. De recepten die er in staan zijn super. Ik doe graag mee met deze actie! Zou een geweldig cadeau zijn voor mijn verjaardag op 30 mei.

    Beantwoorden
  38. Monique
    21 mei 2014 at 08:45 (4 jaar ago)

    Ik ben dol op bakken en dan natuurlijk wel verantwoord, dus wil het boek graag winnen

    Beantwoorden
  39. Melanie
    21 mei 2014 at 08:49 (4 jaar ago)

    Het ziet er veel belovend uit! Het lijkt me super leuk om erin te bladeren en leuke receptjes uit te proberen!

    Beantwoorden
  40. Bep Heutink
    21 mei 2014 at 08:49 (4 jaar ago)

    Een onwijs leuk boek om te gebruiken en om heel veel suikervrije inspiratie uit op te doen.

    Beantwoorden
  41. Nicoline Vink
    21 mei 2014 at 08:50 (4 jaar ago)

    Ohhhhh … Ik ben zooo benieuwd!!

    Beantwoorden
  42. Margareth Klomp
    21 mei 2014 at 08:55 (4 jaar ago)

    Dit lijkt me heerlijk voor onze puberzoon die geen tarwe en suiker mag! Stiekum eten we natuurlijk allemaal mee!!

    Beantwoorden
  43. jh.hamminga@gmail.com
    21 mei 2014 at 09:06 (4 jaar ago)

    Ik vind het soms nog erg lastig om lekkere suikervrije koekjes te bakken. Ik zou het boek dan ook graag willen winnen.

    Beantwoorden
  44. Eefje
    21 mei 2014 at 09:09 (4 jaar ago)

    Er komt hier een nieuwe oven (na veel te lang zonder te hebben gezeten :-( ) en dan kan ik meteen aan de slag! Beloof nu al plechtig dat er niets met suiker in zal komen te staan.

    Beantwoorden
  45. Thera Rooth
    21 mei 2014 at 09:16 (4 jaar ago)

    Wauw, wat een prachtige bron van inspiratie voor gezond lekkers. Eens zien of ik er ook wat van bakken kan :-)

    Beantwoorden
  46. Ilse
    21 mei 2014 at 09:20 (4 jaar ago)

    Leuk eindelijk een kookboek waarmee je gluten- en suikervrije lekkernijen kunt bakken… Ben heel benieuwd!
    Ben fan van je recepten!

    Beantwoorden
  47. Sara
    21 mei 2014 at 09:22 (4 jaar ago)

    geweldig boek! Alleen de vormgeving is al om je vingers bij af te likken :-)! Een gesigneerd exemplaar zou extra bijzonder zijn om te hebben… :-)

    Beantwoorden
  48. FoodQuotessimone
    21 mei 2014 at 09:24 (4 jaar ago)

    Jumm! ik ben altijd op zoek naar lekkere en wat gezondere bak recepten! Ben erg benieuwd, het boek ziet er geweldig uit.

    Beantwoorden
  49. Daphne
    21 mei 2014 at 09:28 (4 jaar ago)

    bent echt ontzettend benieuwd wat er allemaal instaat!
    Net suikervrij gaan eten, en kan dus nog veel inspiratie en recepten gebruiken

    Beantwoorden
  50. Patricia
    21 mei 2014 at 10:10 (4 jaar ago)

    Wow, wat ziet dat er allemaal heerlijk uit! Zou zo willen beginnen met bakken, mijn handen jeuken al (Y)

    Beantwoorden
  51. Myrna van der Molen-Klein
    21 mei 2014 at 10:11 (4 jaar ago)

    Natuurlijk zou ik het ook graag winnen, zodat ik mijn dochter en zoon lekkere suikervrije dingen voor kan zetten…moet vandaag ook weer eens bakken want we hebben nu alleen nog maar onverantwoorde snacks in huis die ik zelf niet wil eten. Zoonlief moet nog overtuigd worden van het feit dat dingen zonder suiker ook lekker zijn…

    Beantwoorden
  52. Leny Verweij
    21 mei 2014 at 10:17 (4 jaar ago)

    ‘Goed zoet!’ vind ik een geweldig boek en ik zou deze dan ook heel graag willen hebben! Ik ben al een tijd lang bezig met gezond en suikervrij eten. Dat is alleen best wel lastig te combineren met een grote hobby die ik uitoefen en waar ik een eigen onderneming mee ben begonnen: taarten en cupcakes! Ik zou heel graag willen leren hoe ik goede zoete taarten en cupcakes bak die nét zo lekker zijn (of nog lekkerder!) en misschien… (dat is mijn droom) kan ik dat dan via dezelfde onderneming aan de mensen brengen!! Dit boek winnen zou natuurlijk een geweldige start zijn!

    Beantwoorden
  53. Annemarie
    21 mei 2014 at 10:21 (4 jaar ago)

    Geef mij die extra inspiratie om al dat lekkers te proberen.

    Beantwoorden
  54. Jacolien
    21 mei 2014 at 10:23 (4 jaar ago)

    Nog op zoek naar een boek met gezonde, goede en lekkere suikervrije recepten en wellicht ook toepasbaar binnen mijn glutenvrij dieet. :)

    Beantwoorden
  55. Mirjam
    21 mei 2014 at 10:29 (4 jaar ago)

    Mooi boek. Nog meer variatie in mijn tussendoortjes is altijd lekker!

    Beantwoorden
  56. Lia
    21 mei 2014 at 10:42 (4 jaar ago)

    Als echte zoetekauw moet het wel een keertje ook anders eigenlijk :) ben heel benieuwd naar de recepten!

    Beantwoorden
  57. Susan
    21 mei 2014 at 10:46 (4 jaar ago)

    Wat een mooi boek! Die zou ik graag willen winnen. Ben een kluns in het bakken maar vind het wel heel leuk om te doen.
    Wie weet kan ik dan eens iets lekkers bakken zonder suiker, dat mijn vriend en zoontje ook lusten 😉

    Beantwoorden
  58. Angelique
    21 mei 2014 at 10:53 (4 jaar ago)

    ik wil heel graag ondervinden of dit boek ook een toevoeging/aanvulling zou kunnen zijn in de paleo-keuken

    Beantwoorden
  59. Marieke
    21 mei 2014 at 10:59 (4 jaar ago)

    Lijkt me een geweldig boek! Ik houd enorm van zoet en probeer zo gezond mogelijk te leven. Ik vind het heerlijk om wekelijks in de keuken te staan en gezonde heerlijke baksels te maken. Dit boek zou ik dus heel goed kunnen gebruiken :)

    Beantwoorden
  60. Edmee van der Togt
    21 mei 2014 at 11:05 (4 jaar ago)

    Wat een gaaf boek! Ik zou dit boek ontzettend graag willen winnen. Ik ben nu een tijdje bezig met goed opletten op mijn voeding en dit boek zou er helemaal bijpassen. Ik doe graag mee!

    Beantwoorden
  61. Marta
    21 mei 2014 at 11:13 (4 jaar ago)

    Leuk!! Ik wil het!

    Beantwoorden
  62. Laura
    21 mei 2014 at 11:25 (4 jaar ago)

    Hebben, hebben :-) Dan kan ik een mooie suikervrije taart voor mijn zusje bakken als ze op mijn verjaardag langskomt :-)

    Beantwoorden
  63. Daniëlle
    21 mei 2014 at 12:04 (4 jaar ago)

    Wat een leuke winactie! Ik eet zelf suikervrij door lichamelijke problemen, dus dit boek zal wel van pas komen! 😉

    Beantwoorden
  64. Frauke
    21 mei 2014 at 12:16 (4 jaar ago)

    Dit ziet eruit als een heel fijn boek. Ik ben dol op bakken en zoek daarin altijd naar suikervrije varianten omdat ik door mijn Rosacea soms heftig reageer op ongezond eten.

    Beantwoorden
  65. Jody
    21 mei 2014 at 12:49 (4 jaar ago)

    Wauw lijkt me een gaaf boek zeg! Zou het erg graag in mijn keuken hebben staan :)

    Beantwoorden
  66. marijksels
    21 mei 2014 at 13:21 (4 jaar ago)

    NICE!!! ‘k Heb al veel over het Nanne en haar boek gehoord en gelezen en volg jullie beide op fb. Lijkt me een geweldig boek aangezien ik echt hard probeer de suikers te bannen uit mn eetpatroon. Helaas is de variatie nog een beetje ver te zoeken, al help jij e al een mooi eindje op weg 😉 En jumm, die chocolate chip cookies staan op mijn ‘to do’ listje!

    Beantwoorden
  67. Silvia
    21 mei 2014 at 15:13 (4 jaar ago)

    Wat een leuk boek en winactie. Graag maak ik dan ook kans op het boek. Ik probeer al wel minder met suiker te werken en gebruik al wel bananen en bijv. dadels, maar ben erg benieuwd welke suikervervangers er nog meer zijn.

    Beantwoorden
  68. Anna
    21 mei 2014 at 16:22 (4 jaar ago)

    Oh, wat zou ik dit boek graag bezitten! ! Heerlijke creaties staan erin…. ik had het gisteren nog in mijn hand in de bookstore…..
    Zou ik nu dan een keer iets winnen?

    Beantwoorden
  69. Jessica
    21 mei 2014 at 16:24 (4 jaar ago)

    Ziet er geweldig uit, ik doe graag mee!

    Beantwoorden
  70. Natasja
    21 mei 2014 at 16:46 (4 jaar ago)

    Lijkt me een geweldig boek. Ik wil voor mijn verjaardag op 21 juni een gezonde sweettable maken en dan zou dit boek ideaal zijn.

    Beantwoorden
  71. Els van Gestel
    21 mei 2014 at 17:49 (4 jaar ago)

    Mooi zeg, ik waag zeker een kans om dit prachtige boek te in mijn bezit te krijgen, met bakken ben ik nog niet zo ervaren maar met zo,n duidelijke uitleg en heerlijke recepten moet dit goed gaan komen 😀

    Beantwoorden
  72. Melanie
    21 mei 2014 at 17:56 (4 jaar ago)

    Dat zou fijn zijn dan kan ik voor mijn dochter, man en mijzelf lekkere tussendoortjes maken. Aangezien mijn dochter niet alles lekker vind wat suikervrij is en we willen wel doorzetten.

    Beantwoorden
  73. Suzanne
    21 mei 2014 at 17:58 (4 jaar ago)

    Lijkt me een super boek en ideaal voor mij! Opletten op gezond gedrag voor mij en mijn zoontje.

    Beantwoorden
  74. Tineke de Weerd-Bethlehem
    21 mei 2014 at 18:26 (4 jaar ago)

    Wat een prachtboek! Al in mijn handen gehad, maar nu geen middelen om ’t aan te schaffen. Wel al in mijn handen gehad, het maakt me heel enthousiast!
    Groetjes,
    Tineke

    Beantwoorden
  75. Kyra
    21 mei 2014 at 18:44 (4 jaar ago)

    Alles in 1 boek bij de hand hebben daar word ik blij van! Ik haal de recepten hier en daar van internet.Ik houd van bakken samen met mijn zoontjes. Wij maken van alles voor de familie en sinds drie maand suikervrij. Dit recepten boek winnen? Daar worden wij heeel blij en gelukkig van

    Beantwoorden
  76. Caroline
    21 mei 2014 at 19:34 (4 jaar ago)

    Wat fijn een suikervrij bakboek en ook nog grotendeels glutenvrij. Precies wat ik nodig heb nu ik sinds 2 maanden suikervrij en glutenvrij eet. Naast de inspiratie, die ik op doe op de site van Focus on Foodies, zou dit kookboek nog extra inspiratie geven bij het bakken van lekkers.

    Beantwoorden
  77. Eveline Otto
    21 mei 2014 at 19:40 (4 jaar ago)

    Ik ben begonnen met meer suikervrij eten. Dit is echt een boek waarbij ik lekkere suikervrije recepten kan maken!!! Graag wil ik dit boek winnen.

    Beantwoorden
  78. Joke
    21 mei 2014 at 21:20 (4 jaar ago)

    Ben benieuwd naar dit boek,ziet er prachtig uit.
    Wil graag suikervrij leren bakken,nu ik geen suiker meer eet.

    Beantwoorden
  79. Fenna
    21 mei 2014 at 21:41 (4 jaar ago)

    Ik doe graag mee met zo’n leuke actie :)

    Beantwoorden
  80. Xandra
    21 mei 2014 at 22:16 (4 jaar ago)

    Lekkere uitziende recepten en prachtige foto’s! Ik eet nu bijna 1 jaar tarwevrij en probeer suiker te minderen of te vervangen, met dit kookboek krijg ik lekkere trek! :-)

    Beantwoorden
  81. Claudia
    21 mei 2014 at 22:18 (4 jaar ago)

    Ik ben nu een jaar bezig met het drastisch aanpassen van m’n voeding en heb al aardig wat boeken en e-books gekocht. Maar deze hoort er beslist ook nog bij, want juist de bij koekjes, taarten, etc is het zo lastig om goede en lekkere recepten te vinden!
    Doordat er jarenlang een overgevoeligheid voor e-nummers en gluten over het hoofd is gezien, gaat er nu een wereld voor me open. Daarnaast heb ik ook de ziekte van Crohn, dus ik moet erg goed voor m’n darmpjes zorgen. Ik wil ook erg graag andere mensen bewust maken van wat ze nu eigenlijk eten en zal in m’n ‘preken’ veel reclame gaan maken voor ‘Goed zoet”!!
    Maar dan moet ik natuurlijk wel ‘uit eigen ervaring’ spreken… 😉

    groetjes,
    Claudia

    Beantwoorden
  82. Debbie
    21 mei 2014 at 23:34 (4 jaar ago)

    Onze dochter van 5 heeft coeliakie. Dat is niet altijd even makkelijk met koek, snoep, cake etc. Daarnaast wil ik graag dat onze kids zo weinig mogelijk suiker eten. Veel boeken zijn suiker- of glutenvrij. Ik ben dus vooral erg benieuwd naar de glutenvrije recepten in dit boek!

    Beantwoorden
  83. Lineke
    22 mei 2014 at 09:11 (4 jaar ago)

    Ik ben er een paar maanden geleden achter gekomen dat ik overgevoelig ben voor suiker en gluten (en koemelk). Dit is een heel lastige combinatie en dus ben ik zelf aan het bakken geslagen met allerlei recepten van deze en andere sites. Uiteraard zou zo’n mooi boek niet misstaan in mijn keuken!

    Beantwoorden
  84. Karlijn Bielschowsky
    22 mei 2014 at 09:47 (4 jaar ago)

    Hi Lianne, het water loopt me in de mond als ik lees wat voor lekkers er in het boek staat. Ik ben pas een maand of 3 bezig met het weglaten van toegevoegde suikers in mijn voeding. Mijn kinderen hoeven van mij niet rigoureus mee te doen, maar ze krijgen al zoveel suikers buitenshuis binnen dat ik er wel naar streef ze thuis suikervrije varianten te bieden. Zelfgemaakte ijsjes vinden ze bijv. heerlijk. Ik ben ook veel aan het experimenteren met bakken zonder suiker, maar vind het wel lastig. Ik vind het geweldig als mijn dochters zeggen dat ze mijn zelfgemaakte koekjes superlekker vinden (lekkerder dan van de winkel), maar helaas komt het ook voor dat dit niet zo is. Voor hen zou ik graag dit boek winnen en mijn assortiment aan lekkere baksels willen uitbreiden. Vooral ook omdat je aangeeft dat dit een goed boek is voor de beginner met duidelijk en goed te volgen tekst.

    Beantwoorden
  85. Eline Timmermans
    22 mei 2014 at 14:37 (4 jaar ago)

    Oh, dit boek zou een fantastische aanvulling zijn op mijn zoektocht en experiment om zo min mogelijk suiker binnen te krijgen. Zeker nu ik extreem gevoelige darmen heb (met dank aan 2 darmparasieten) kan ik haast niets verdragen. Zou heel goed passen in mijn kookboeken collectie :-)

    Beantwoorden
  86. Wendy
    22 mei 2014 at 20:02 (4 jaar ago)

    Ik ben nu net aan het uitzoeken en testen hoe ik zo gezond mogelijk kan eten, ik ben vooral nog op zoek naar lekker gezonde zoete tussendoortjes,helaas mislukt hierbij nogal eens iets dus een kookboek om me hierbij te helpen zou super zijn!

    Beantwoorden
  87. birdy1908
    22 mei 2014 at 20:20 (4 jaar ago)

    Ook ik maak heel graag kans bij deze winactie om het hele leuke, leerzame kookboek Goed Zoet! dat gaat over bakken zonder suiker te winnen. Ik zou dat boek heel graag willen winnen, omdat ik al sinds 2007 geen suiker meer kan verdragen en heel graag toch iets lekkers wil eten.
    Hoop dat ik een goede kans maak……;)

    groetjes,

    Anita.

    Beantwoorden
  88. jehanne
    22 mei 2014 at 21:49 (4 jaar ago)

    Hopelijk mag ik ook meedoen zonder facebook! Ik heb er een hekel aan dat iedereen mijn prive dingen mam zien, vandaar…
    lijkt me een heel fijn en geschikt boek!

    Beantwoorden
  89. Tessa
    22 mei 2014 at 21:50 (4 jaar ago)

    Het lijkt me zo ontzettend leuk om dit boek te winnen! In zes weken ben in nu van heeeel erg suikerverslaafd (opstaan met sugarcravings en naar bed gaan met sugarcravings) naar goed op weg, maar helaas nog niet vrij van geraffineerde suikers.
    Dit boek zou zo’n geweldige aanvulling zijn op mijn missie om ongezonde zoete troep te verbannen. :-)

    Beantwoorden
  90. Inge De Bosscher
    23 mei 2014 at 08:49 (4 jaar ago)

    Ik ben een echte zoetebek en wil graag bewuster snoepen!

    Beantwoorden
  91. Lizzie
    23 mei 2014 at 09:31 (4 jaar ago)

    Suiker schijnt een negatief effect te hebben op ontstekingen. Daar ik moeite heb met lopen hierdoor ben ik mij aan het orienteren op eten zonder suiker. Er gaat een wereld voor me open. Maar het ook echt doen is een andere zaak. Misschien zou dit boek mij kunnen helpen? Wel of geen boek krijgen belet mij niet anders te gaan eten. Ik volg je blog vanaf vandaag met veel interesse!

    Beantwoorden
  92. karoline
    25 mei 2014 at 09:22 (4 jaar ago)

    net als ik beslis om alle geraffineerde suikers de deur uit te gooien en gezonder te gaan leven kom ik op jouw website terecht en dit na uren mij suf surfen 😉
    wat zou dit boek een mooi geschenk zijn voor ons gezin.

    Beantwoorden
  93. Merian
    25 mei 2014 at 11:53 (4 jaar ago)

    Dit boek wil ik wel heeeel graag winnen!!
    Lijkt me geweldig om hier iets uit te kunnen maken.
    gr Merian

    Beantwoorden
  94. Sabrina
    26 mei 2014 at 16:51 (4 jaar ago)

    Zo leuk, voor het eerst op je site.. Zeker een site om regelmatig op terug te komen.. Ik loot graag mee!

    Beantwoorden
  95. Sylvia
    26 mei 2014 at 21:09 (4 jaar ago)

    Wauw, prachtig! Zou er graag uit willen bakken!

    Beantwoorden
  96. Nadine
    27 mei 2014 at 15:22 (4 jaar ago)

    Wat een leuke blog heb je! Ik ben net, als experiment, 2 weken “suikervrij”, en ben dus op zoek naar inspiratie voor lekkere, suikervrije recepten. Tot nu toe bevalt het goed dus misschien dat ik er langer mee door ga, na deze maand. Zou het superleuk vinden deze boeken te winnen als motivatie!

    Beantwoorden
  97. Roos
    27 mei 2014 at 16:06 (4 jaar ago)

    een boek om op te eten…ja ik doe heel graag mee met deze winactie!

    Beantwoorden
  98. Anita H.
    27 mei 2014 at 17:33 (4 jaar ago)

    Op de valreep dus. Hier maak ik graag kans op. Ik ben ook heel benieuwd. Al vele jaren niets meer gebakken vanwege suikervrij dieet.

    Beantwoorden
  99. Carina
    27 mei 2014 at 17:36 (4 jaar ago)

    Carina
    Na zelf 3 maanden zonder suiker geleefd te hebben ben ik super gemotiveerd om deze nieuwe leefstijl door te geven aan iedereen die het wil horen en vooral wil proeven! Ik ben kok van beroep en geef of het dan ook zo moet zijn high tea workshops, maak nu alles al helemaal zelf, maar niets is zo fijn als een super naslagwerk, dus ik doe mee!

    Beantwoorden
  100. merianne
    27 mei 2014 at 17:40 (4 jaar ago)

    Een boek waarmee ik mijn moeder kan verwennen!! Ze verdiend het na zoveel tegenslag.

    Beantwoorden
  101. Veerle
    27 mei 2014 at 17:47 (4 jaar ago)

    Mijn vriend en ik zijn allebei zoetekauwen en dol op taarten e.d. bakken! Zonder suiker bakken is niet altijd even makkelijk/ lekker dus dit boek zou ik goed kunnen gebruiken en ziet er ook mooi uit!

    Beantwoorden
  102. Tiny zuiderhoek
    27 mei 2014 at 17:53 (4 jaar ago)

    Het lijkt me helemaal te gek om te boek te winnen (hebben). Ik doe graag mee :)

    Beantwoorden
  103. Romy
    27 mei 2014 at 17:55 (4 jaar ago)

    Ontzettend leuk! Zou het graag winnen, zodat ik lekker kan gaan bakken. Suikervrij it is!

    Beantwoorden
  104. Gerlinde
    27 mei 2014 at 18:00 (4 jaar ago)

    Heel interessant. En dat zullen mijn kinderen ook vinden. Al dat suikervrije lekkers…

    Beantwoorden
  105. Micki
    27 mei 2014 at 18:12 (4 jaar ago)

    Ik heb het boek zien liggen in de winkel en ziet er echt super uit! <3 Tof dat jij er één weg mag geven, ik maak graag een kansje!

    Beantwoorden
  106. Marije
    27 mei 2014 at 18:43 (4 jaar ago)

    Lijkt me een geweldig boek! Ben ook aan het proberen om suikervrij te leven maar zou nog wel wat tips en recepten kunnen gebruiken!

    Beantwoorden
  107. Kim
    27 mei 2014 at 18:45 (4 jaar ago)

    Wat onwijs gaat! Heb jou blog net pas ondekt en las net op fb dat je deze gave actie had! Ook al ben ik laat hoop ik toch nog mee te doen en eventueel kans te maken!! Vorige maand 100% suikervrij ondekt en ben echt langzaam suikervrij aan het eten! Alleen vind ik het heerlijk om te bakken en dus haal ik enorm veel suikervrije receptjes van internet af ! Dus ben bezig met me eigen boekje! Dit zou dus me eerste kook en bak boek suikervrij zijn! Dus wil heel Graag mee doen!! Duim superhard !!!!!!

    Beantwoorden
  108. Grete Karina
    27 mei 2014 at 18:48 (4 jaar ago)

    Ik bak graag, maar met bakken zonder suiker weet ik niet goed raad. Het smaakt meestal niet echt lekker als ik er mee experimenteer. Leuk ook dat er recepten zonder gluten in staan, ik heb een goede vriendin met glutenallergie en zou het leuk vinden om iets lekkers voor haar te bakken. Dat boek zou ik dus graag winnen!

    Beantwoorden
  109. Marcella
    27 mei 2014 at 18:51 (4 jaar ago)

    Leuk boek, ik kan wel wat goeie inspiratie gebruiken, dus ik doe graag mee aan je actie!

    Beantwoorden
  110. annnemarie
    27 mei 2014 at 19:01 (4 jaar ago)

    Wat een leuke weggeefactie :-) Ik zal eerlijk zijn: dit boek zou het eerste kookboek zijn dat in mijn kast beland. Behalve een klapper met verzamelde recepten heb ik het namelijk niet zo op kookboeken. Er staat altijd van alles in dat me toch niet interesseert en de meeste recepten zijn online ook wel te vinden. Maar… (daar komt ‘ie!) dit lijkt me nou eens wel een heel leuk kookboek (ik schreef koekboek, dat was ook een goede titel geweest ;-)). Sinds een tijdje eet ik tarwe/zuivel en suikervrij en kan daar nog een boel inspiratie voor gebruiken!

    Afijn, lang verhaal, maar dit zou zomaar eens het boek kunnen zijn dat mij van mijn kookboekenangst afhelpt. 😉

    Beantwoorden
  111. Michelle Waalberg
    27 mei 2014 at 19:03 (4 jaar ago)

    Ben op het moment werkloos en sta nu veel in de keuken om me niet zo doelloos te voelen. Vind het erg belangrijk dat het zo gezond mogelijk is wat ik maak dus zou heel graag dit boek willen voor meer inspiratie!

    Beantwoorden
  112. Karin Bosecke
    27 mei 2014 at 19:08 (4 jaar ago)

    Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee… Ik ben echt gek op bakken, zeker samen met mijn zoon van 3,5, maar doe het te weinig omdat ik nog niet genoeg gezonde inspiratie heb! Dit boek kan mij zo helpen. En mijn zoon wordt er vast ook heel blij van :-)

    Beantwoorden
  113. Noor
    27 mei 2014 at 19:13 (4 jaar ago)

    Wel fijn, dat er nu na jaren veel aandacht is voor suikervrij. En in een mooi hip receptenboek!!

    Beantwoorden
  114. Marjan
    27 mei 2014 at 19:33 (4 jaar ago)

    Met mijn vers ontdekte allergieën komt dit boek heel erg goed van pas. Als mooie boom in het grote woud van alle verboden en te vermijden voedingsmiddelen en toevoegingen!! Gezond en lekker eten, prachtig!

    Beantwoorden
  115. Femke
    27 mei 2014 at 19:40 (4 jaar ago)

    Ik ben gek op bakken, maar met suikervrij bakken heb ik nog geen ervaring. Ik zou het heel graag willen proberen en welk boek is hier nou ideaal voor….? 😉

    Beantwoorden
  116. Lisanne
    27 mei 2014 at 20:02 (4 jaar ago)

    Superleuk boek! Lijkt me geweldig om de receptjes uit te proberen!

    Beantwoorden
  117. natascha van Veen-Benig
    27 mei 2014 at 20:08 (4 jaar ago)

    Dankzij miranda houtzagerij op deze winactie geattendeerd! Ik doe mee voor mijn kleine suikerprinses. diabetes en coeliaki met je 5de jaar is niet makkelijk dus alle tips zijn welkom. Gr. Natascha van Veen-Benig

    Beantwoorden
  118. Danielle
    27 mei 2014 at 20:30 (4 jaar ago)

    Wat een inspirerend kookboek. Ik zou het erg graag willen winnen en sta te popelen de keuken in te gaan om de recepten uit te proberen.

    Beantwoorden
  119. Annemarie Uijterwaal
    27 mei 2014 at 21:23 (4 jaar ago)

    Oeh dat klinkt wel heel erg goed! Ik zou het ook graag winnen om nog meer fantastische recepten uit te proberen zonder suiker. Lijkt mij een heel fijn boek.

    Beantwoorden
  120. Marina
    27 mei 2014 at 21:30 (4 jaar ago)

    Dit lijkt me een heel fijn boek! Goed zoet, alleen de titel klinkt al goed in de oren! Ben benieuwd naar de recepten en zou ik meteen mee aan de slag gaan, jum!

    Beantwoorden
  121. Sanne Becks
    27 mei 2014 at 21:31 (4 jaar ago)

    ik verbaas me er steeds over hoeveel suiker dat je ongemerkt naar binnen werkt.
    Zou hier graag zelf een verschil in kunnen maken

    Beantwoorden
  122. Monique
    27 mei 2014 at 21:46 (4 jaar ago)

    Geweldig sta net op het punt om suiker uit mijn leven te bannen! Alleen een fijne receptenboek zou erg prettig zijn!

    Beantwoorden
  123. Maaike
    27 mei 2014 at 21:51 (4 jaar ago)

    Wat een fijn boek lijkt me dit! Ben zwanger en wil graag bewuster omgaan met suiker. Alle hulp & tips zijn welkom, dus win dit boek graag!

    Beantwoorden
  124. Melanie Borkowitz
    27 mei 2014 at 22:17 (4 jaar ago)

    Foto’s zien er goed uit je krijgt gelijk zin om te gaan kokkerellen.

    Beantwoorden
  125. Mieke Fransen
    27 mei 2014 at 22:20 (4 jaar ago)

    Ik doe heel graag mee! Mijn zoontje is bijna jarig en ik duik heel graag de keuken in om verantwoord lekkers te maken om onze vingers bij af te likken en onze gasten te laten proeven hoe lekker Goed kan zijn!

    Beantwoorden
  126. Dorine
    27 mei 2014 at 23:39 (4 jaar ago)

    Lijkt me heerlijk,om te bakken èn te eten.

    Beantwoorden
  127. Xandra
    28 mei 2014 at 08:47 (4 jaar ago)

    Net als iedereen wil ik zo graag dit boek winnen! Om te watertanden!

    Beantwoorden
  128. Kristien
    28 mei 2014 at 09:15 (4 jaar ago)

    Wat zou ik met dit boek veel mensjes blij kunnen maken: allemaal lekkere traktaties die nog goed zijn voor je ook… Voor mijn vrienden, familie, kennissen, en natuurlijk stiekem ook voor mezelf!
    liefs…

    Beantwoorden
  129. Daphne
    28 mei 2014 at 13:35 (4 jaar ago)

    Wat een heerlijk indpirerend boek en herkenbaar verhaal van Nanne. Mijn zoontje werd vlak na de bevalling erg ziek en bleek verschillende ernstige voedselallergiën te hebben die zijn welzijn, groei en levenslust behoorlijk beinvloedden. Ik was dolblij te horen van deze constatering en heb me volledig gestort op het zoeken naar alternatieve en bedenken van lekkere recepten. Er is een wereld voor ons open gegaan; ons hele gexin voelt zich topfit door de aanpassingen in ons voedingspatroon. Dolgraag zou ik het kookboek winnen om mijn onuitputtelijke drang naar nieuwe recepten uitproberen te voeden en het onbetaalbare aanblik dat mijn zoontje zit te smullen van ‘goed zoet’ :)

    Beantwoorden

Geef een reactie