Het was een idee wat volgens mij al bijna een jaar in zijn hoofd zat: Chris wilde een sushi burger maken. En met burger bedoelde hij dan dat de ‘broodjes’ van rijst waren, met een sushi vulling ertussen. Ik vond het een top plan! Want alles wat met sushi te maken heeft is lekker, toch?
Recept
Boordevol verse groente, zalm en wakame!
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Aziatisch |
Porties | 2 burgers |
Bereidingstijd | 30 min |
---|---|
Totaal | 30 min |
Toen ik op Instagram een foto deelde van de sushi burgers, kreeg ik serieus privéberichten voor het recept. Goed teken, vond ik zelf. Haha! Het duurt natuurlijk altijd even voordat ik het recept uit kan werken, daarom probeer ik altijd een paar recepten ‘op de stapel’ te hebben. Ik vind koken en bloggen super leuk, maar als je per se een recept ‘moet’ maken, voelt het al gauw echt als een moetje. En het moet juist allemaal leuk blijven, vind ik :D!
Hoe vind jij deze sushi burger eruit zien? Ik zal heel eerlijk zijn: het is best lastig eten. Verwacht niet dat je ‘m als één geheel weg kunt werken, want zodra je begint met eten, valt de burger uit elkaar. Daarom kun je hem prima met mes en vork eten. Maar dat mag de pret niet drukken! De smaken zijn namelijk super. Het is echt heel, héél lekker! En ook weer eens leuk voor de afwisseling toch?