vegetarische linzensalade met feta en gegrilde stukjes

Vegetarische linzensalade met gegrilde stukjes

Vegetarisch eten is helemaal ingeburgerd en lekker, ook voor mensen die niet volledig als vegetariër door het leven gaan. Volgens mij komt dat deels doordat het aanbod vegetarische producten steeds groter wordt en doordat er steeds meer recepten beschikbaar zijn. Ik ging deze week aan de slag om een lekker recept voor jullie te bedenken, wat goed aansluit bij de herfst en ook nog snel, makkelijk én gezond is.

Al snel kwam ik uit op een linzensalade, één van mijn favorieten, omdat je er zo fijn mee kunt afwisselen. Voeg de ene keer komkommer en cherrytomaat toe, gebruik een andere keer gegrilde pompoen en aubergine. De gegrilde stukjes van Tivall die ik er aan heb toegevoegd, geven de salade een lekkere bite en een extra textuur.

linzensalade met vegetarische stukjes

linzensalade met vegetarische stukjes

vegetarische linzensalade met gegrilde stukjes

vegetarische linzensalade met gegrilde stukjes

Gelukkig kun je steeds meer vegetarische inspiratie vinden om lekker gevarieerd te eten. Op het platform veggy365.com, dat Tivall onlangs lanceerde, wordt dagelijks vegetarische inspiratie geplaatst, van fijne recepten tot handige tips. Op de site vind je allerlei veggie recepten waarmee je de keuken kunt induiken en als je op Facebook een foto post van jouw favoriete vegetarische maaltijd, onder vermelding van #Tivall #Veggymonth #veggy365, dan maak je kans op een diner voor twee in een vegetarische restaurant bij jou in de buurt.

vegetarische linzensalade met Tivall gegrilde stukjes

vegetarische linzensalade met Tivall gegrilde stukjes

Ben je benieuwd naar mijn vegetarische linzensalade met gegrilde stukjes? Tot 1 november krijg je bij aankoop van een Tivall product eenmalig het aankoopbedrag teruggestuurd. Gratis kennismaken dus! Check de verpakking in de winkel voor alle details.

Haver-risotto salade met feta, zongedroogde tomaat en munt
Wat heb je nodig?
Voor 2 personen

  • 1 pakje Haver risotto van Zonnatura
  • paar takjes munt
  • 50 gram feta
  • 2 eetlepels zongedroogde tomaatjes
  1. Verwarm de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de feta in blokjes, net als de zongedroogde tomaatjes.
  2. Schep deze door de haver-risotto, samen met wat blaadjes munt. Garneer met een topje munt.
  3. Serveer met een stukje gebakken vis en wat gegrilde groenten uit de oven. Eet smakelijk!

Dit is een samenwerking met Tivall via hun platform veggy365.com

Er zijn 2 reacties op Vegetarische linzensalade met gegrilde stukjes

  1. Marlotte
    28 oktober 2015 at 08:39 (4 jaar ago)

    Ziet er goed uit deze salade. Ik ben echt gek op alles met linzen, dus dit is echt een salade voor mij!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter bij Pauline Reactie annuleren