Als het buiten warm is, is het makkelijk om een snelle maaltijd op tafel te zetten. Of om een snelle maaltijd klaar te maken die je dan fijn mee kunt nemen. Bijvoorbeeld naar het park of naar het strand. Deze salade met makreel, komkommer en avocado is in een handomdraai klaar en dan hou je nog lekker veel tijd over om van het weer te genieten. Stop ‘m in een bakje en neem mee!
Recept
Makkelijk en snel op tafel te zetten!
Gang | Hoofdgerecht, lunch |
---|---|
Keuken | Grieks |
Porties | Voor 2 personen |
Bereidingstijd | 5 min |
---|---|
Totaal | 5 min |
Binnen een minuut of 5 staat deze salade op tafel. Extra lekker in mijn geval: ik had verse spinazie uit de moestuin van mijn ouders. Extra goed wassen, dat dan weer wel, maar het smaakt ook éxtra lekker! In onze eigen verticale moestuin hebben we nu ook een beetje spinazie. Dat gebruik ik af en toe in een smoothie of extra door een salade.
Als je trek hebt in een lichte, zomerse maaltijdsalade? Dan moet je zeker dit recept eens proberen. Groot favoriet hier thuis :-)! Houd je trouwens niet zo makreel? Dan is deze salade met gerookte zalm, avocado en komkommer een lekker alternatief. Varieer ook gerust eens met de slasoorten.Je kunt namelijk ook gewoon veldsla gebruiken of een andere slasoort als basis.