Niks lekkerder dan de échte Italiaanse melanzane parmigiana, een ovenschotel met aubergine en een flinke lading kaas. Helaas niet mega gezond en je staat ook wel even in de keuken om een goede melanzane parmigiana klaar te maken. Na een lange werkdag niet echt iets waar ik nog zin in heb. Daarom zijn deze vegetarische wraps met aubergine en tomatensaus een super lekker alternatief!
Recept
Deze vegetarische wraps met aubergine en tomatensaus zijn een lekker alternatief voor een melanzane parmigiana. Met maar 5 ingrediënten heb je makkelijk een snel een heerlijk diner op tafel.
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Mexicaans |
Porties | 2 Personen |
Voorbereidingstijd | 15 min |
---|---|
Oventijd | 20 min |
Totaal | 35 min |
Toen ik een serie recepten tegenkwam die maar uit 5 ingrediënten bestaan, raakte ik geïnspireerd. Deze zijn niet al te ingewikkeld dus en dat is fijn voor doordeweeks. De smaak van geroosterde aubergine en tomatensaus is echt een hemelse combi en daardoor heeft het heel wat wel van melanzane parmigiana.
Tip: Je kunt natuurlijk ook altijd wat verse kruiden toevoegen om nóg meer smaak aan de wraps te geven. Lekker hierbij is bijvoorbeeld wat rozemarijn, tijm, oregano en basilicum. Het liefst vers, want dit zorgt voor meer smaak, maar gedroogd kan zeker ‘s winters ook altijd.